Handbol
Esports 11/05/2021

Xavi Pascual no seguirà a la banqueta del Barça d'handbol la temporada que ve

L'entrenador tenia contracte fins al 2022

ARA
1 min
Xavi Pascual, entrenador del Barça

BarcelonaSegons Mundo Deportivo, Xavi Pascual no seguirà sent la temporada que ve l'entrenador del Barça d'handbol. El tècnic tenia contracte fins al 2022 i incloïa una opció de renovació si aconseguia guanyar la Lliga de Campions, però la voluntat del club de canviar la situació ha fet que arribés a un acord per anar-se'n. El Barça juga dimecres contra el Brest l'anada dels quarts de final de la Lliga de Campions. 

Pascual va accedir al càrrec de primer entrenador blaugrana l'any 2009, quan va agafar el relleu de Manolo Cadenas. Des d'aleshores ha acumulat un gran palmarès: 2 Lligues de Campions, 5 Mundials de clubs, 11 Lligues i 10 Copes. "Ahir va sortir la notícia i és veritat que hem arribat a un acord perquè no continuï al club la temporada que ve. Ja vaig parlar amb el president i vam acordar que el millor és fer una roda de premsa quan acabi la temporada", ha confirmat Pascual aquest dimarts.

Després de l'última final four, Pascual va assegurar en una entrevista a l'ARA que se sentia assenyalat. "Sí, però serà sempre així. Al Barça serà sempre així amb qualsevol entrenador de l’handbol o de les seccions. Tot acaba a la banqueta. Si ets una persona de club saps com van les coses. Quan perdo haig de posar-me a primera fila", va dir.

stats