CICLISME - GIRO D'ITÀLIA
Esports 20/05/2018

Yates s'exhibeix a les Dolomites i amplia l'avantatge a la general

El britànic guanya en solitari i té més de dos minuts de marge a la classificació

Ara
1 min
Simon Yates, felicitat al podi de les Dolomites per les hostesses del Giro

BarcelonaEl britànic Simon Yates ha fet un nou pas per aconseguir el Giro d'Itàlia. El britànic s'ha imposat a les Dolomites, on ha guanyat en solitari, i ha ampliat l'avantatge a la general. Ara té més de dos minuts (2:11) respecte a l'holandès Tom Dumoulin.

El ciclista de l'equip Michelton-Scott s'ha escapat en l'últim dels cinc ports de muntanya de l'etapa, quan faltaven 17 quilòmetres per creuar la meta. Al final ha obtingut una diferència de 41 segons respecte al grup perseguidor, que encapçalaven el colombià Miguel Ángel López (segon) i Dumoulin (tercer).

En canvi, no ha tingut un bon dia Chris Froome, que dissabte s'havia imposat al Zoncolan, però que ha cedit més d'un minut i mig respecte al líder, i ara està a gairebé cinc minuts de Yates a la classificació.

El Giro té aquest dilluns jornada de descans i la competició es reprendrà dimarts, amb una contrarellotge de 34,2 quilòmetres entre Trento i Rovereto en què Yates intentarà defensar l'avantatge per encarar els últims dies de competició amb la 'maglia rosa' de líder.

stats