MOTOCICLISME - MOTO2
Esports 13/09/2015

Zarco guanya a Misano i és més líder de Moto2

La cursa ha estat marcada per la caiguda d'Aegerter i Rins quan rodaven primer i segon. Rabat remunta fins a la segona posició

Nuria García
2 min
Johann Zarco, pilot de Moto2, a Misano / MAURIZIO BRAMBATTI / EFE

BarcelonaJohann Zarco ha guanyat el GP de San Marino de Moto2. El pilot francès, líder de la categoria intermitja del Mundial, ha aconseguit una victòria que no ha hagut de lluitar en excés. I és que, tot i que en les primeres voltes ha hagut de barallar-se amb Rins i Aegerter, ben aviat els dos pilots li han deixat via lliure per a un nou triomf, que l'allunya encara més dels seus rivals en la lluita pel títol.

I és que quan s'estava completant la cinquena volta, amb Aegerter líder i Rins en la segona posició, el barceloní ha vist que Aegerter obria una mica la porta i ha decidit atacar. Aegerter no s'ha donat per vençut i ha volgut mantenir la primera posició i els dos han xocat a la pista i han rodolat per terra. Tant Aegerter com Rins han intentat tornar a la pista mentre direcció de cursa anunciava que investigaria la maniobra. Al final, Aegerter ha acabat 24è –després d'haver entrat a boxs a tractar de reparar la seva moto un parell d'ocasions– i a Rins, a tres voltes per al final, li han mostrat bandera negra, desqualificant-lo de la cursa.

Sense els dos primers classificats, Zarco ha trobat pista lliure per aconseguir un nou triomf i refermar el seu lideratge a Moto2. La resta del podi sí que ha estat més lluitat: Tito Rabat, que després de la sortida ocupava la vuitena posició, ha fet una gran remuntada per acabar segon després de desempallegar-se un per un de tots els pilots que tenia al davant. Amb Nakagami, que ha estat tercer, ha lluitat en les últimes voltes, ja amb els pneumàtics masegats.

Àlex Márquez, per la seva banda, ha caigut quan era novè a 19 voltes per al final després d'escalar diverses posicions. Lluís Salom ha acabat novè i Axel Pons, 11è. Per la seva banda, Xavi Vierge ha acabat 23è i Ricky Cardús s'ha retirat.

stats