LLIGA DE CAMPIONS
Esports 19/02/2013

Zubizarreta: "En eliminatòries com aquesta no existeix el concepte de ser favorit"

El secretari tècnic blaugrana afirma que "Vilanova mira tots els partits" i que la visita a Nova York ha estat positiva

Toni Padilla
2 min

Milà (enviat especial)El Barça ha volat a Milà amb l'absència de David Villa. L'equip blaugrana entrena avui a San Siro, després de la roda de premsa de Jordi Roura. L'expedició està presidida per Sandro Rosell i Javier Faus, directius que un cop acabi el partit volaran cap a Israel i Palestina per un viatge institucional. Els altres directius que han volat amb l'equip són Carles Vilarrubí, Jordi Moix, Pilar Guinovart, Ramon Pont, Joan Bladé, Javier Bordas, Silvio Elias, Manel Arroyo i Ramon Cierco.

Abans de marxar, ha parlat el director esportiu Andoni Zubizarreta, que ha afirmat que "no hi ha favorit en una eliminatòria com aquesta. No existeix aquest concepte de favorit en partits així, els que vivim del futbol ho tenim clar. El Milan sap competir en partits així. Potser els seus jugadors són menys famosos que altres cops, però competiran fort".

Segons Zubizarreta, "cal anar de mica en mica, encara que sembli que les coses van pel bon camí. Quan torna la Champions al calendari cal treballar fort, ja ho sabem d'altres cops. No podem estar relaxats". Zubizarreta recorda que "tenim el nostre estil, però caldrà llegir els detalls de cada partit".

Bojan i Tito Vilanova

Sobre el viatge a Nova York per parlar amb Vilanova, ha dit que "va ser positiu, sempre és bo poder parlar amb ell cara a cara. El veig bé, de mica en mica millor, però sempre cal ser prudents en aquests casos". A més, ha reconegut que "Vilanova mira tots els partits del Barça, dels rivals, de totes les lligues... és un home de futbol".

Zubizarreta també ha dit que "no hem parlat del futur del Bojan amb el Milan". De David Villa ha afegit que "coses com el còlic són coses externes al futbol, de mala sort".

stats