La reina Elisabet II aprova oficialment l'enllaç d'Enric amb Meghan Markle

Els nuvis, que es casaran dissabte, han passat el cap de setmana al camp

La reina Elisabet II ha donat per fi l’aprovació oficial a l’enllaç reial que protagonitzaran dissabte el seu net Enric i l’exactriu Meghan Markle, que passaran per l’altar al castell de Windsor. Segons han informat des de Buckingham, la monarca ha signat l’acta de consentiment de l’enllaç, el document que permet als sis primers en la línia de successió casar-se sense perdre els drets dinàstics, ja que si no rebessin l’aprovació de la sobirana no podrien optar a ocupar el tron si arribés el seu moment.

A escassos dies del casament, en el qual no hi haurà polítics invitats i sí ciutadans britànics sense cap càrrec, Londres i Windsor s’han convertit en aparadors del casament, amb tot de botigues que venen records del casori amb les cares dels nuvis impreses. Potser per escapar-se d'aquesta pressió, els nuvis van decidir passar al camp el seu últim cap de setmana com a solters.

Segons 'The Sun' es van refugiar a les muntanyes de Cotswolds, que ocupen cinc comtats al sud d’Anglaterra. La casa on es van hostatjar va ser remodelada temps enrere perquè hi poguessin acudir de manera segura.

A causa d'aquesta escapada per desestressar-se, Enric i Meghan no han pogut donar la benvinguda a Gabriel Macht i Jacinda Barrett, un actor i una cantant invitats per la núvia a l’enllaç i que ja són a Londres. També s’ha sabut que els nuvis compliran la tradició i passaran l'última nit de solters per separat. Cadascun s'allotjarà en un hotel diferent a prop de Windsor. El d’ella és Cliveden House, a un preu 1.500 lliures la nit.

Més continguts de