Evan Rachel Wood mostra amb imatges el maltractament que va patir

L’actriu de ‘Westworld’ revela com es feia talls als canells per aturar el seu agressor

No és la primera vegada que Evan Rachel Wood, l’actriu que interpreta Dolores a la sèrie ‘Westworld’, explica públicament la violència masclista que va patir en el passat. Fa uns anys va confessar a la revista ‘Rolling Stone’ que havia sigut violada dues vegades i que per aquest motiu va estar a punt de suïcidar-se als 22 anys.

Ara ha tornat a fer públiques les agressions que va patir de la seva parella a través de Twitter, on ha mostrat una imatge en què es veuen els seus braços plens de talls. "Quan el meu abusador m’amenaçava o m’atacava, jo em feia talls als canells com una manera de desarmar-lo", explica la jove actriu, que lamenta que "només aconseguia que l’abús s’aturés de manera temporal". Unes dures declaracions que s'acaben amb el ‘hashtag’ #IamNotOk [#NoEsticBé].

A més, Wood ha compartit a la xarxa social unes imatges on se la veu posant com a model amb naturalitat, però explica realment com es trobava en aquell moment: "El dia que vaig fer aquesta sessió em sentia molt dèbil per culpa d’aquesta relació abusiva. Estava desnodrida, molt deprimida i gairebé no em podia mantenir dreta. Vaig esclatar a plorar i em van enviar a casa".

Després d’aquests missatges, moltes dones s’han sumat a l’etiqueta utilitzada per Wood per explicar les seves vivències personals amb maltractadors. De fet, l’actriu fa temps que dona suport al moviment #MeToo i l’any passat va aportar al Congrés dels Estats Units el seu testimoni personal com a supervivent de violència domèstica i d'abús sexual.