Pippa Middleton porta espardenyes gironines

Durant el seu viatge de noces, se l'ha vist diversos cops amb unes sabates de la firma gironina Toni Pons, originària d'Osor, a la Selva

Pippa Middleton, germana de la duquessa Caterina de Cambridge, és tot un referent d’estil al Regne Unit i també a bona part d’Europa. Només cal veure el detall amb què es va analitzar el seu vestit de núvia fa escassament un mes o com s’ha arribat a vendre el vestit de seda i màniga llarga d’Erdem que es va posar durant el seu viatge de noces per anar al casament d’uns amics a Suècia. Per aquest motiu, no ha passat inadvertit a la premsa el fet que en aquest primer viatge de casada amb el milionari financer James Matthews s’hagi posat diversos cops unes espardenyes de la marca catalana Toni Pons, que ho ha confirmat a Instagram.

La firma gironina, originària d’Osor (Selva) i que fabrica artesanalment, ha estat l’elegida per la germana reial, que concretament ha escollit el model València en color negre. Middleton ha portat aquestes espardenyes d’espart, de sis centímetres d’altura, tant amb faldilles com amb pantalons. Lligades al turmell amb una beta també negra i subjectes a l’empenya del peu, costen 42 euros. La firma, fundada el 1946, ven en línia i, a Barcelona, en una botiga pròpia al carrer Argenteria.

Més continguts de