Rosalía va participar amb 15 anys a 'Tu sí que vales'... i no en va sortir ben parada

"Tens molt potencial... però encara no el saps treure", li va dir Llàcer, i ella ho va acceptar: "He vingut a aprendre de professionals com vosaltres"

Rosalía s'ha convertit en un fenomen mundial, però la cantant de Sant Esteve Sesrovires no sempre ha estat la noia segura i carismàtica que es fotografia amb el líder d'Apple i omple escenaris. El portal Vertele ha rescatat el vídeo del seu pas pel programa de talents 'Tu sí que vales'. Era l'any 2008 i Rosalía tenia 15 anys.

En aquella ocasió, les coses no li van anar gaire bé a la cantant catalana i va ser eliminada del programa. Àngel Llàcer li va retreure que durant la seva actuació havia "desafinat bastant", i Xavier Sardà la va reptar a "treure el seu caràcter". El resultat d'aquell segon intent tampoc va convèncer el jurat del programa i la van enviar a casa. "Tens molt potencial... però encara no el saps treure", va dir-li Àngel Llàcer.

Rosalía s'ho va prendre amb molta esportivitat: "No passa res, jo he vingut aquí a acceptar les crítiques i a aprendre de professionals com vosaltres", els va dir, molt tranquil·la. Gairebé 10 anys després, sembla que alguna cosa més ha après, a jutjar pels milions de reproduccions que tenen les seves cançons.