Sopars secrets: 5 locals per anar-hi sense ser vist

Us proposem alguns establiments de Barcelona que garanteixen anonimat i intimitat

Amants. Cites secretes. Compromisos sospitosos. Tenir-ne o no tenir-ne. Tinc la sensació que, com tantes altres coses, està sobrevalorat. Sovint s’associa a viatges exòtics, nits memorables, viure al límit. Tot i que segurament té més a veure amb inseguretats, vanitat, intents per escapar de la rutina, vides no realitzades i etapes no cremades. Si durant els anys que toca has fet i desfet, has sortit, has conegut, has arriscat, has viscut i has gastat tots aquests cartutxos, segurament no et queden assignatures pendents. Només ganes de centrar-te i fer créixer el que tens. Fer-ho més ampli, més intens, més per sempre. I aquí és on hi ha el repte i la recompensa. Una relació profunda i reposada sempre és més forta i gratificant. T’omple l’ànima i et fa feliç. Sigui com sigui, hi ha tantes vides, contextos i realitats que es difícil dictar sentència.

Sigui perquè, malgrat tot, has triat tenir un amant i viure una vida paral·lela, o perquè tens una reunió que juraràs no haver tingut mai o perquè necessites passar comptes amb un assumpte obscur passat o present, aquí tens cinc llocs per executar finament la teva estratègia sense aixecar sospites. Cinc llocs perfectes per sopar sense ser vist. Cinc llocs que garanteixen anonimat i intimitat. O, també, cinc llocs per desaparèixer quan senzillament vols estar sol i no vols que et trobin. 

1. KING KONG LADY

És un local amb carisma i personalitat. Aquella màgia que es té o no es té i que difícilment es pot impostar. Ple de racons i amb poca llum. El King Kong Lady proposa cuina tradicional asiàtica i africana però amb els millors productes de mercat d’aquí. Imagineu-vos una sopa  tom yum tailandesa amb gambes de Palamós, o unes mandonguilles amb salsa de miso. Aquest és el punt de partida del local:  dumplings, curris, ostres, bolets, moniatos o crancs amb una bona dosi d’exotisme. Situat a l’Hotel Casa Bonay, el local promet una gran nit a cop de discreció i molt públic internacional. Com sopar al restaurant més cool de Bangkok però al mig de l’Eixample.

2. CASA LEOPOLDO

El local va obrir l’any 29, va tancar fa quatre anys i en fa un parell que ha tornat a obrir per oferir grans plats de la cuina tradicional catalana a preus populars: trinxat de la Cerdanya, canelons amb beixamel, esqueixada, fideuà, fricandó i un seguit de clàssics de la nostra cuina. Tot això rematat amb una  torrija que és un clàssic i un  must de la casa. Al cor del Raval, l’espai respira història i les taules mantenen la distància adequada per garantir la intimitat. Les sobretaules s’allarguen, però el servei manté l’atenció personalitzada que requereix un local com aquest. Aquí no es fa fora a ningú. A fora, una llarga tarda i els carrers assolellats del barri a punt per fer de teló de fons de la digestió.

3. SERVICIO CONTINUO

Un temple. Un local ultrasenyorial on es pot menjar i beure o beure i menjar fins a les tantes de la matinada. Únic en la seva espècie, saps quan hi entres però no quan –ni com– en sortiràs. I aquesta és la gràcia. L’ambient és distès, acollidor, íntim. La il·luminació és càlida, les parets de color blau, i hi ha molta presència del material més noble, el marbre. L’espai és a mig camí entre els pubs anglesos més selectes i les cocteleries d’aquí de tota la vida. Els plats són internacionals amb tocs asiàtics, francesos i novaiorquesos i la carta està dividida en snacks, healthy i  less healthy (amb picada d'ull inclosa). El lloc perfecte per menjar i beure en la màxima complicitat i secretisme.

4. MAREA ALTA

Enfilar-te a 110 metres sobre el nivell del mar amb destí a la planta 24. A les alçades, allà on segur que no t'hi trobes a ningú. Deixar de tocar de peus a terra per regalar-te un parèntesi en la línia espai-temps. Això és anar al Marea Alta. L’espai és diàfan, net, pur. Tot el protagonisme cedit al producte: els millors peixos dels millors ports amb la carta adaptada a la pesca del dia: si un dia la gamba no és bona, doncs no hi ha gamba. El silenci regna en l’espai circular, de 360 graus, que regala una de les millors vistes de Barcelona, i de les menys conegudes. Seràs un turista a la teva pròpia ciutat. I, sens dubte, hauràs provat un must gastronòmic d’alçada.

5. BAR VERAZ

L’espai és inspirador i evocador. I totalment anònim. Instal·lat a la planta baixa de l’Hotel Edition, és trepitjar el Bar Veraz i oblidar-te que ets a Barcelona. Podries ser a qualsevol lloc del món, tot i que et segueixes sentint a casa: càlid, confortable, acollidor. La carta? Un bumerang sensorial que deixa marca: producte fresc, directament al plat des del Mercat de Santa Caterina, i una cuina oberta tot el dia, que encaixa amb els horaris impossibles de tothom i és perfecta per programar una trobada a deshora. Totes les ganes de donar canya a la contemporaneïtat des d’un local que garanteix privacitat, intimitat i anonimat. What else?

Més continguts de