Estils 01/08/2016

Alliberen la sogra de Bernie Ecclestone després de nou dies

La brasilera Aparecida Schunck havia estat segrestada per dos homes que encara no han estat identificats

Efe
1 min
Aparecida Schunck, la sogra de Bernie Ecclestone

Sao PauloLa sogra del cap de la Fórmula1 Bernie Ecclestone va ser alliberada la nit del diumenge després de passar nou dies segrestada a Sao Paulo, han confirmat aquest dilluns fonts policials, tal com recull l'agència Efe. La brasilera, Aparecida Schunck Flosi Palmeira, de 67 anys i mare de Fabiana Flosi, actual dona d'Ecclestone, ha sortit il·lesa del segrest, segons un comunicat de la Secretaria de Seguretat Publica de Sao Paulo.

Segons les autoritats, dos homes van ser detinguts per la seva presumpta participació en el segrest, que va tenir lloc a la residència de Schunck, a la zona sud de Sao Paulo. Després de ser localitzada, la sogra d'Ecclestone va ser traslladada la nit de diumenge fins a una comissaria de la policia per prestar declaració i en va sortir acompanyada de la seva filla.

Fabiana Flosi va conèixer Ecclestone el 2009, durant la celebració del Gran Premi del Brasil, una de les etapes del circuit mundial de Fórmula1 que es disputa cada any al Circuit d'Interlagos. Es van casar tres anys després.

El diari 'Folha de Sao Paulo' ha publicat imatges de la casa on suposadament va ser retinguda la sogra d'Ecclestone, situada en un barri pobre de la localitat de Cotia, a la regió metropolitana de Sao Paulo.

stats