Estils 28/08/2020

L’ARA aposta per l’alimentació sana amb els llibres 'Fet a casa' i 'Cultivant la vida'

Es podran adquirir fins els 5 de setembre

Ara
2 min
El llibre 'Fet a casa'

BarcelonaLa gastronomia i la cuina sana són dues de les passions de l’ARA. Una bona mostra d’aquest interès per aquests dos camps són els llibres Fet a casa i Cultivant la vida, que es podran aconseguir amb el diari a partir de demà, dissabte 29 d’agost, i fins al dissabte següent, 5 de setembre.

Fet a casa és un llibre de receptes signat per la periodista especialitzada en gastronomia Laura Conde. El volum, però, no és una simple recopilació de plats: és una invitació a reflexionar sobre el que mengem i a tenir una actitud crítica cap als productes que comprem. L’objectiu és que els lectors apostin per la cuina casolana i aprenguin que hi ha productes que fins ara compraven ja preparats que es poden fer fàcilment a casa. Entres les propostes de Conde hi figuren productes d’ús diari com iogurts, pasta o mató, però també d’altres de més especials com el foie mi-cuit, el tofu, l’oli de tòfona o fins i tot els bocabits. Per aconseguir el llibre, els lectors hauran de presentar el cupó situat a la part inferior de la contraportada del diari, disponible només els dies de venda. El llibre costa 19 euros.

El llibre 'Cultivant la vida'

Per la seva banda, Cultivant la vida és una guia pràctica per cultivar amb èxit un hort ecològic al balcó de casa, al camp, al pati de l’escola o al terrat d’un edifici. Però va més enllà d’això: és un viatge que reivindica l’amor a l’hort. El llibre inclou més de 70 plantes classificades segons la seva temporada, calendaris de cultiu per zones, consells pràctics i un consultori amb les preguntes més freqüents. Per comprar Cultivant la terra, que té un preu de 22 euros, s’ha de presentar el cupó que apareix al diari durant els dies de venda.

A més, tots dos llibres també es poden comprar en aquesta web

stats