Estils 23/10/2019

Arriba el primer festival de cocteleria basat en el cava

La cita tindrà lloc del 14 al 24 de novembre al passeig de Gràcia de Barcelona

Ara
1 min
Interior de la cocteleria de l'hotel Mandarin Oriental de Barcelona, al Passeig de Gràcia.

BarcelonaSegons els manuals de cocteleria internacionals, el pre-dinner és aquell moment concret en què els còctels ajuden a acomodar l’estómac just abans del sopar. Amb aquesta premissa, l'Associació del Passeig de Gràcia acaba de presentar Cocktail Boulevard, un nou festival de cocteleria creativa amb cava que se celebrarà del 14 al 24 de novembre al passeig de Gràcia de Barcelona.

Durant deu dies, els establiments participants elaboraran dues propostes, una amb alcohol i una altra sense, per atraure el públic local i estranger amb la seva oferta coctelera a preus especials per a l'ocasió (9 euros amb alcohol i 6 euros sense alcohol, que aniran acompanyats d'un snack d’aperitiu).

A més, durant els deu dies que duri el festival, es podrà assistir a les diferents experiències que oferiran les cocteleries, com tallers de mixologia o tastos amb alguns dels millors coctelers de la ciutat.

I serà al final de la cita quan es triï, entre totes les propostes, el còctel amb cava que millor representi la ciutat de Barcelona, que donarà lloc al còctel Barcelona. D’aquesta manera, la Ciutat Comtal tindrà el seu propi combinat, com ja passa en altres llocs del món, com el còctel Manhattan o el Mar de Plata.

stats