Estils 27/04/2015

Bosses de disseny per endur-se les sobres del menjar

La venta d'aquestes bosses servirà per organitzacions que treballen per fer arribar aliments a les famílies que els necessiten

Efe
1 min
Imatge de les bosses "Doggy Bag"/EFE

ROMADemanar les sobres de menjar per endur-se a casa és una pràctica encara poc habitual. Per per aquest motiu, el consorci italià Comieco, conegut pel reciclatge del paper, la defensa de la biodiversitat i la bona alimentació i l'aposta per l'slow food, ha llançat la iniciativa Doggy Bag, unes bosses de disseny fetes de paper i disponibles a 100 restaurants de Milà que serveixen per endur-se el menjar que no ens acabem.

El projecte consisteix en substituir el tradicional i poc atractiu alumini per unes bosses amb estil que convidin a emportar-se el menjar. N'hi ha de diferents mides i fins i tot per endur-se el vi i totes tenen un disseny ergonòmic.

"El nostre intent és el d'implicar els clients i restauradors en una operació que conjuga una síntesis d'ètica i estètica on la bellesa és el vehicle i sobretot sinònim de substància", segons explica el subdirector del consorci italià Comieco, Lorenzo Berlendis.

La iniciativa en una primera fase és durà a terme durant els mesos que duri l'exposició universal de Milà, que precisament té com a tema central l'alimentació. El diners que es recullin amb les doggys bags es destinaran a organitzacions que treballen amb les persones més necessitades.

stats