Estils 29/09/2016

El 'bromista' dels famosos torna a fer de les seves

Una setmana després d'haver intentat aixecar la model Gigi Hadid, ara l'assetjada per aquest home ha estat Kim Kardashian, amb la qual ja se les va tenir el 2014

Joan Callarissa
3 min
Vitalii Seduik intenta fer un petó al cul a Kim Kardashian

BarcelonaVitalii Sediuk, de 27 anys, s'ha fet conegut a base de fer bromes pesades als famosos en llocs públics. Tot i que feia temps que es mantenia apartat de la seva peculiar afició, un vídeo d'aquest ucraïnès s'ha fet viral avui perquè ha intentat fer un petó al cul de Kim Kardashian quan entrava al restaurant L'Avenue (Vídeo) de París enmig d'un estol de fans i fotògrafs.

En veure que ell s'apropava corrent cap a la dona de Kanye West i s'agenollava darrere seu per besar-li el seu famós cul, un dels membres de la seguretat de Kardashian li ha fet un placatge que l'ha immobilitzat, i aleshores ella ha pogut entrar finalment al luxós establiment de l'avinguda de Montaigne, al costat dels Camps Elisis. No obstant això, Seduik s'ha aconseguit escapar, tal com assenyalen diversos mitjans coneixedors de la notícia.

Vitalii Seduik, reduït per un agent de seguretat de Kim Kardashian després que ell intentés fer-li un petó al cul

La setmana passada l'agredida per les seves bromes de mal gust va ser la model Gigi Hadid, una de les estrelles del moment sobre les passarel·les, imatge de campanyes per a firmes de les més importants del món. Hadid sortia de la presentació que Max Mara havia fet durant la Setmana de la Moda de París i Seduik la va intentar aixecar. La model es va espantar i li va clavar un cop de colze mentre intentava escapar dels braços de l'ucraïnès.

Gigi Hadid, agredida Vitalii Seduik

Tot i que aquests dos casos són els més recents i han anat molt seguits, l'historial del 'bromista' és més extens. El 2014, per exemple, ja va importunar Kardashian, també a París, quan gairebé la va fer caure a terra. De fet, aquell mateix any va ser prolífic, per a ell, ja que el seu atac a Brad Pitt va tenir un gran impacte mediàtic: es va produir a la catifa vermella de l'estrena de 'Malèfica'. Amb l'actor, Seduik va ser més agressiu i el va intentar colpejar.

De fet, són tants els famosos agredits per aquest 'bromista', com s'hi refereix bona part de la premsa nord-americana, que ja li han prohibit l'entrada als EUA. Al currículum d'aquest extreballador d'una televisió ucraïnesa hi ha noms com: Madonna, Bradley Cooper, Leonardo DiCaprio o Will Smith.

stats