Promoció
Estils 30/11/2021

Capses d’experiències ideals per regalar, amb l’ARA

Les capses Fent País es poden aconseguir a la botiga web de l’ARA de l’1 al 21 de desembre

1 min
Capsa d'experiències

Navegar per la Costa Brava en un espectacular veler antic de vela llatina i degustar garoines (o garotes) acabades de pescar, amb botifarra de Palamós, pa i un bon glop de vi negre de Calonge... Conèixer com s’elaboren les cerveses ecològiques i artesanals –i degustar-les– a La Cervesera del Poblenou... Visitar les salines de Cambrils (Solsonès) i banyar-se en una piscina d'aigua salada. Fer una escapada a la capital del Priorat, Falset, per gaudir de l’enoturisme... Aquestes són algunes de les atractives propostes incloses a les capses de regal Fent País, que ofereix l’ARA.

Cada capsa inclou un munt d’experiències per fer en llocs molt diversos de Catalunya. Hi ha visites culturals, senderisme, esport i aventura, allotjaments amb encant, gastronomia, tractaments de benestar... La persona que rep la capsa pot triar l'experiència. 

Les capses Fent País d'aquesta promoció del diari són les següents: Viu, sent i comparteix (39,90 €), Escapades en família (59,90 €), Experiències úniques (59,90 €), Molt per descobrir (79,90 €), Moments inoblidables (99,90 €), Tot el que t'enamora de Catalunya (119,90 €) i Escapades autèntiques (179,90 €). Es poden obtenir en aquest enllaç de l’1 al 21 de desembre.

stats