Catalunya ja compta amb 63 restaurants Km0
Els xefs Fermí Puig i Ramon Parellada han entregats els guardons que premien els establiments que treballen amb productes ecològics i de proximitat
BarcelonaLa xarxa de restaurants Km0 a Catalunya no para de créixer. L'associació Slow Food Catalunya ha entregat aquest dilluns els guardons Km0 a 63 restaurants. Aquestes distincions certifiquen que aquests establiments treballen amb productes de proximitat, ecològics i de temporada, que eviten l'ús de transgènics, que recuperen productes i cuinen peix capturat de forma sostenible.
Els xefs Fermí Puig i Ramon Parellada han estat els encarregats d'entregar els guardons i després s'ha celebrat un dinar multitudinari a l'aire lliure per celebrar l'ampliació d'aquesta llista de restaurants Km.0 que ha crescut molt en poc temps gràcies a l'aposta de molts restauradors per aquests productes de qualitat.
Els 63 restaurants estan repartits per tota la geografia catalana i n'hi ha de ben diferents, des d'establiments de tapes a locals de plats de tota la vida o restaurants amb apostes gastronòmiques molt elaborades.