Llibre
Estils 22/07/2021

Emporta’t amb l’ARA un exitós llibre d’autoajuda per cuidar el teu estat emocional

'L’art de no amargar-se la vida', de Rafael Santandreu, es pot aconseguir a la botiga web de l’ARA i als quioscos de la demarcació de Barcelona i Girona del 21 de juliol al 3 d'agost

1 min
Portada del llibre "L'art de no amargar-se la vida"

“Si tens un problema, el que no has de fer és negar-lo. Però si exageres l’avaluació del problema, et deprimeixes i t’omples d’ansietat. I aleshores tindràs dos problemes. A més, el problema emocional pot ser pitjor, i no t’ajudarà a resoldre el primer problema. Cuidar el teu propi estat emocional només pot afavorir-te, i descuidar-lo tot ho complica”, assegura el psicòleg Rafael Santandreu. “El 95% de les nostres preocupacions fan referència a complicacions que mai no arriben a produir-se. I si ens estalviem, doncs, totes aquestes preocupacions?” Amb aquesta filosofia, Rafael Santandreu va escriure fa una desena d’anys el llibre L’art de no amargar-se la vida, que ara l’ofereix l’ARA. 

Basat en la psicologia cognitiva, és un llibre voluminós –més de 400 pàgines– i molt didàctic, ple de consells, idees pràctiques, testimonis i contes curts que ajuden a entendre algunes de les nombroses propostes que Santandreu fa per cuidar el propi estat emocional. Sí, algunes poden semblar de sentit comú, però estan molt ben argumentades i demostrades científicament. Aquest és precisament un dels al·licients d’aquest exitós longseller, que ha ajudat centenars de milers de persones a ser més felices.

L’art de no amargar-se la vida, editat per Rosa dels Vents, es pot obtenir per 20,90 € del 21 de juliol al 3 d’agost en aquest enllaç i als quioscos de la demarcació de Barcelona i Girona.  

stats