Solidaritat
Estils Estils de vida 17/03/2023

La Magic Line de Sant Joan de Déu preveu una participació rècord en el seu desè aniversari

Els terminis per inscriure's a la multitudinària acció solidària estan oberts fins al dia 21 de març

2 min
Una de les múltiples caminades del 2022 de la MagicLine SJD

BarcelonaLa Magic Line SJD, la caminada solidària de Sant Joan de Déu, ha sobreviscut a dos anys de pandèmia i recuperarà aquest any el seu format original. Coincidint amb el seu desè aniversari, el pròxim 26 de març, Barcelona, Lleida, Madrid, Mallorca, Múrcia i València caminaran per qui més ho necessita amb aquest multitudinari esdeveniment solidari, que ja s’ha convertit en una cita anual per a milers de persones i per a cada cop més ciutats. De fet, aquest any la previsió que ha fet l'entitat solidària és de més de 14.000 participants, una xifra rècord que encara es pot superar, ja que el termini previst per apuntar-s'hi dura fins al dia 21 de març.

En la seva 10a edició, la Magic Line SJD torna al seu format original i proposa més de 25 rutes per tot el territori (12 rutes a Barcelona, 3 a Lleida i Tremp i 10 a la resta de l’Estat). A més, també recupera la festa final ubicada al Moll de la Fusta de Barcelona, on durant tot el dia hi haurà actuacions musicals, botifarrada i sorteig d’experiències, entre altres propostes. "Durant la pandèmia, la Magic Line SJD va ser-hi més que mai, per ajudar les persones que més ho necessitaven. La bona resposta de participació ens fa pensar que la solidaritat com a eina transformadora continua sent molt necessària i volem donar resposta a aquesta inquietud col·lectiva”, diu Oriol Bota, director de l’Obra Social de Sant Joan de Déu i creador de la Magic Line.

Participar en la Magic Line SJD és molt fàcil: només cal crear un equip d’entre 4 i 20 persones, marcar-se un repte solidari i fer accions per aconseguir aquest repte econòmic. El punt culminant de la Magic Line és el dia de la caminada, en la qual se celebra que la solidaritat és transformadora i que gràcies a l’esforç col·lectiu és possible construir a fer un món més just i solidari. Des del seu naixement el 2014, la Magic Line SJD ha anat creixent per tot el territori i s’ha convertit en un esdeveniment emblemàtic que uneix milers de persones. Aquests deu anys han servit per construir una xarxa de localitats unides per la caminada solidària de Sant Joan de Déu. Aquest any, Barcelona, Lleida, Madrid, Mallorca, Múrcia i València es mobilitzaran el 26 de març.

stats