Estils 01/04/2016

Els hotels se sumen a la passió per les tapes

Trenta-un establiments de Barcelona participen a la primera edició de l'Hotel Tapa Tour

Ara
2 min
Hi ha tapes per a tots els gustos

BarcelonaAcostar els hotels de Barcelona als barcelonins. Aquest és un dels grans objectius de l'Hotel Tapa Tour, una iniciativa que començarà el proper 6 d'abril i s'allargarà durant 11 dies. Hi participen un total de 31 hotels de quatre i cinc estrelles de Barcelona que oferiran dues tapes diferents als clients, una per al concurs, que serà valorada per un jurat professional i popular, i una altra tapa solidària, que estarà fora de concurs, i els beneficis que se n'obtinguin estaran destinats a una causa social o ambiental escollida per cada hotel.

El preu de la tapa més la beguda (cava, vi o còctel) estarà entre els 4 i els 8 euros, tal com informa Efe, ja que el que es vol amb aquesta iniciativa és obrir la restauració hotelera al carrer i reivindicar l'hotel com a punt de trobada gastronòmica, no només per al públic estranger i trencar així la barrera psicològica que separa els hotels dels seus veïns.

Entre els 31 xefs que hi ha al capdavant dels restaurants participants d'aquests hotels n'hi ha tres amb estrella Michelin: Marc Gascons, del restaurant Informal (The Serras Hotel Barcelona); Giuseppe Iannotti, xef del restaurant Le Buchon (Mercer Hotel Barcelona), i el restaurant Loidi (Comtes de Barcelona), de Martín Berasategui, capitanejat per Jordi Asensio.

També hi ha xefs de llarga trajectòria com Reza Azimian, del Santa Clara (AC Hotel Victòria Suites), que es va formar amb Jean Luc Figueras, i Stefan Winter, xef del Batuar (Cotton House Hotel), que es va formar amb Arzak i també amb Nandu Jubany.

Aquesta iniciativa és un projecte adherit a 'Catalunya, Regió Europea de la Gastronomia 2016', un programa d'un any de durada que té la gastronomia com a fil conductor i que està abanderat per l'Agència Catalana de Turisme de la Generalitat.

stats