Estils 05/09/2013

Així és, per dins, la casa de la infanta Cristina a Pedralbes

BarcelonaRent, una immobiliària especialitzada en el mercat rus, publicita a la seva web la mansió de la filla del rei, que està a la venda per 9.800.000 euros

Ara
1 min
L'exterior de la casa, amb la piscina

BarcelonaLa infanta Cristina i el seu marit, Iñaki Urdangarin, van comprar l'any 2004 una casa a Pedralbes per 5,8 milions d'euros. Era una casa antiga que van reformar i modernitzar, i per pagar-la van demanar un préstec no només a La Caixa, on treballa Cristina, sinó fins i tot al seu pare, el rei Joan Carles. Ara, un cop destapada la presumpta corrupció pel cas Nóos, la infanta ha traslladat la seva residència a Ginebra i els ducs de Palma han posat a la venda el palauet de Pedralbes.

Els ducs demanen pel palau 9,8 milions d'euros, quatre milions més dels que van pagar per la casa ara fa nou anys. L'han posat a la venda a BarcelonaRent, una immobiliària especialitzada en el mercat rus, que la publicita a la seva web presentant-la com una casa de luxe en un lloc privilegiat de la capital.

A més d'informar amb detall de les característiques de la casa -tres plantes, 1.000 metres quadrats, set habitacions, deu cambres de bany, tres places d'aparcament, piscina amb aigua de mar, 1.000 metres quadrats de jardí, un ascensor...-, l'anunci del palauet permet veure imatges fins ara inèdites de l'interior de la casa on Cristina i Iñaki Urdangarin van viure fins que el cas Nóos els va portar a Washington.

stats