Estils 04/09/2014

Mor als 81 anys la humorista nord-americana Joan Rivers

Rivers feia una setmana que estava ingressada en un hospital de Nova York, després de patir un atac de cor

Ara
1 min

BarcelonaLa humorista nord-americana Joan Rivers ha mort aquest dissabte a Nova York, segons que ha informat la seva filla en un comunicat. Rivers, de 81 anys i un dels rostres més populars de la televisió als Estats Units, estava ingressada des de feia una setmana en un hospital de Mount Sinai Nova York, on va ingressar d'urgències després de patir un atac de cor.

"Amb enorme tristesa anuncio la mort de la meva mare, Joan Rivers. Va morir pacíficament a les 13:13 hores, envoltada per la família i amics propers", ha dit la seva filla. La filla de l'actriu ha agraït al personal de l'hospital, així com al públic, tot el suport que han rebut des que la seva mare va ingressar a l'hospital.

Joan Alexandra Molinsky —el seu nom autèntic— va néixer al comtat novaiorquès de Brooklyn. Després de començar a la televisió el 1965 escrivint guions per al 'Tonight Show' va passar a tenir el seu propi programa l'any 1993, 'The Joan Rivers show'. Rivers va ingressar a l'hospital després de patir una aturada cardiorespiratòria quan estava sent operada de les cordes vocals en una clínica privada de la ciutat. L'estat de salut de l'humorista era tan greu que se li va induir un coma i se la va connectar a un respirador artificial.

stats