Estils 04/03/2019

Johnny Depp reclama a la seva exdona 44 milions d’euros

L’actor considera que Amber Heard l’ha difamat amb les seves acusacions de violència domèstica

Ara
1 min
Johnny Depp  i Amber Heard van estar casats entre el 2015 i el 2017

BarcelonaLa batalla entre Johnny Depp i Amber Heard segueix més oberta que mai. Encara que ja han passat més de dos anys des que es van divorciar i que el seu matrimoni només durés quinze mesos, l’encreuament d’acusacions i demandes judicials entre ells segueix omplint titulars a la premsa del cor.

L’última exclusiva l’ha revelat el portal nord-americà ‘People’, que ha assegurat que l’actor està decidit a reclamar a Heard 50 milions de dòlars (44 milions d’euros), en una demanda per difamació davant les acusacions de violència domèstica que ha difós l'actriu en els últims mesos. Segons Depp, de 55 anys, la seva exdona vol destruir la seva carrera i la seva imatge. A més, considera que tot és una estratègia "per generar publicitat positiva" i "avançar en la seva carrera".

La demanda arriba després que Heard publiqués una columna d’opinió a ‘The Washington Post’ en què es qualificava a ella mateixa de "víctima de violència domèstica". Unes afirmacions que nega l’advocat de Depp: "Sap que el seu engany sofisticat ha funcionat". A més, segons la reclamació judicial de l'actor, un mes després del casament el 2015 l'actriu hauria començat a sortir amb Elon Musk, fundador de Tesla. Així doncs, a la demanda s’acusa a Heard d’haver comès una infidelitat, així com d'haver falsificat les denúncies per abús.

Unes acusacions que, segons els lletrats de l'actriu, no només són falses, sinó que "demostren que [Depp] no pot acceptar la veritat del seu comportament abusiu".

stats