Les joves estrelles de Hollywood porten el risc a la catifa vermella de Venècia

Zendaya i Kristen Stewart centren les mirades amb els seus 'looks'

3 min
Zendaya a la catifa vermella de 'Dune'

Dia de joves estrelles al Festival de Venècia. La mostra ha acollit aquest divendres les presentacions de Spencer i Dune, pel·lícules protagonitzades per dues joves actrius, Zendaya i Kristen Stewart, que ja fa temps que s'han fet un forat a Hollywood amb un estil propi.

La primera en desembarcar a Venècia ha sigut Kristen Stewart, que interpreta Diana de Gal·les a la pel·lícula de Pablo Larraín. L'actriu, que fa anys que va enterrar l'etapa d'ídol adolescent que va viure amb Crepúsculo, ha aparegut al Lido lluint una nova melena rossa amb tocs roses i un mono negre de tweed amb detalls de màniga llarga i pantaló curt de Chanel, marca de la qual és ambaixadora, com Penélope Cruz. Per a la presentació i projecció de Spencer, Stewart ha repetit Chanel, com no podia ser d'una altra manera, però ha triat un look amb aire desenfadat i un punt innocent: una túnica de color verd menta que recordava una peça de llenceria i uns pantalons a conjunt. Per donar un toc sofisticat al look, Stewart, que no sol ser gaire amant de les catifes vermelles, ha optat per sabates de taló de Louboutin de color blanc.

Kristen Stewart, de Chanel.
Kristen Stewart a la catifa vermella.

L'altra protagonista de la jornada, Zendaya, ha tornat a demostrar que gaudeix jugant amb la moda i que mai decep. Ja a la roda de premsa de presentació ha aparegut amb un look sofisticat i modern que no deixava indiferent. La protagonista de Dune ha baixat del taxi aquàtic amb un vestit de Valentino Haute Couture blanc i d'estil camiser, amb un escot pronunciat i una obertura lateral. L'actriu, de 25 anys, ha optat per combinar el vestit amb una de les tendències del moment: una americana oversize de color negre. Per rematar, unes sabates de taló clàssiques també negres i un to de color amb un llaç rosa xiclet lligat a la cintura. Melena al natural i ratlla a un cantó per remarcar l'estil juvenil.

Zendaya, de Valentino

Per a la catifa vermella, Zendaya també ha trepitjat fort. Poques hores després de la roda de premsa, la protagonista d'Euphoria ha enlluernat amb un ajustadíssim disseny de Balmain en color nude, amb obertura lateral i un curiós efecte mullat que combinava amb el pentinat, per al qual també ha optat per la tendència d'efecte mullat. Per donar una mica de color al look nude, Zendaya ha acompanyat el vestit amb joies de Bulgari, entre les quals destacava un espectacular collaret que simulava una serp.

Zendaya, de Balmain

El company de repartiment de Zendaya, Timothée Chalamet, també força atrevit quan es tracta de moda, ha triat un vestit de vellut negre amb coll rodó i amb detalls brillants d'Haider Ackermann que ha combinat amb unes ulleres de sol fosques que no s'ha tret en cap moment. Una opció trencadora que s'allunya dels clàssics pantalons i americana o esmòquing que solen triar els homes per aquestes ocasions.

Chalamet a la catifa vermella
stats