Estils 15/06/2018

Ken Follett anuncia la mort del seu fill, de 49 anys

L'escriptor revela que Emanuele Follett va morir de leucèmia

Ara
1 min
Ken Follett / PERE TORDERA

BarcelonaL'escriptor Ken Follet, nascut a Cardiff el 1949, ha fet servir les seves xarxes socials per fer pública la mort del seu fill gran, Emanuele, que dimarts va morir amb només 49 anys víctima de la leucèmia. Emanuele, a qui Follett explica que anomenava afectuosament Sunshine, feia quatre mesos que lluitava contra la malaltia.

"El nostre estimat fill Emanuele, a qui anomenava Sunshine [raig de sol], va morir dimarts a la tarda, justament quan el sol s'estava ponent sobre Londres. Tenia 49 anys. Feia quatre mesos que lluitava contra la leucèmia. A les fotos se'ns veu a tots dos el 1969 i el 2014", ha escrit l'autor de 'bestsellers'.

Emanuele era el fill gran del novel·lista britànic, que el va tenir amb 20 anys amb la seva primera esposa, Mary. La parella es va separar anys després del naixement del seu primogènit. Als anys 80, l'autor d''Els pilars de la Terra', de 69 anys, va conèixer la que seria la seva segona i actual dona, Barbara Broer, del partit laborista britànic, amb qui porta casat des del 1985.

stats