Promoció
Estils 22/01/2022

L’ARA ofereix un calendari del 2022 amb imatges d’espais naturals d’arreu del país

El ‘Calendari Azimut 2022’ es pot obtenir a la botiga web de l’ARA del 22 de gener a l'11 de febrer

1 min
Calendari Azimut

Els ametllers totalment florits al Priorat, la combinació de sorra, aigua i vegetació baixa al Garxal (delta de l’Ebre), una fageda del Montseny que mostra tots els colors de la tardor... Són algunes de les magnífiques imatges del Calendari Azimut 2022 que ofereix l’ARA. És un calendari de gran format, de paret, per penjar al despatx, a la cuina... Com molts altres calendaris, a més de ser una eina útil per posar-hi les activitats que tenim previst fer i organitzar-nos, permet gaudir de les fotografies que conté, en aquest cas bonics paisatges de Catalunya, la major part pertanyents a parcs naturals.

Totes les fotos són del veterà fotògraf de natura i de viatges Juan Manuel Borrero, que n’ha publicat un munt en revistes de Catalunya, d’Espanya i internacionals.

L’última imatge del Calendari Azimut 2022 és de l’estany de Baborte (Vall Ferrera) tot glaçat. Els que tinguin el calendari hauran d’esperar el desembre, esclar, per gaudir-la.

Editat per Cossetània, el Calendari Azimut 2022 es pot obtenir per 12,70 € en aquest enllaç del 22 de gener a l'11 de febrer. 

stats