Llibres
Estils 23/06/2021

L’ARA ofereix dues guies imprescindibles per anar a veure ocells

Els llibres es poden aconseguir a la botiga web de l’ARA i als quioscos del 23 de juny al 6 de juliol

1 min
Portada del llibre "Anem a veure ocells!"

Saps quins són els millors llocs de Catalunya per observar ocells? Probablement saps que n’hi ha força al delta de l'Ebre, als aiguamolls de l’Empordà, a l’estany de Banyoles... Però coneixes la muntanya d’Alinyà o l’estany d’Ivars i Vila-sana, dos paratges naturals on hi ha aus abundants i ben singulars? El llibre Anem a veure ocells! ofereix un recorregut per 30 d’aquests espais- amb textos i fotografies de les aus i dels paisatges-. Per saber-los identificar, va molt bé endur-se aquesta guia (i uns binocles!). L’autor d’Anem a veure ocells! és Jordi Longás Mayayo, fotògraf, alpinista i pedagog. Diu que no és ornitòleg però és com si ho fos, perquè d’ocells en sap un niu.

D’altra banda, Ocells: 440 aus d’Europa i de la Mediterrània, de Volker Dierschke, és un bon manual de 440 espècies d’ocells que hi ha a Europa i a la Mediterrània. Inclou informació sobre el seu cant, el seu vol, el seu comportament reproductiu, els ous que fan... i n’explica les seves parts i un munt de curiositats. 

Anem a veure ocells (19,95 €) i 440 aus d’Europa i de la Mediterrània (26,55 €) es poden obtenir en aquest enllaç i als quioscos de la demarcació de Barcelona i Girona del 23 de juny al 6 de juliol.

stats