Promoció
Estils 29/11/2021

L’ARA ofereix una guia dels “millors” llocs per visitar de Catalunya

‘Els Top 10 de Catalunya’ es pot aconseguir a la botiga web de l’ARA i als quioscos de la demarcació de Barcelona i Girona del 27 de novembre al 7 de desembre

1 min
Portada del llibre 'Els TOP 10 de Catalunya'

Quins són per a tu els deu pobles més bonics de Catalunya? (esclar que bonics pot incloure tantes coses!: la seva estètica, el seu estat de conservació, la seva vitalitat cultural...; fins i tot experiències personals viscudes poden “fer-nos més bonic” un municipi). ¿És difícil, oi, fer la tria? No pateixis. L’escriptor i fotògraf Jordi Bastart ha fet aquesta feina per a tu al llibre Els Top 10 de Catalunya. Es tracta d’una guia turística molt amena, amb nombroses fotografies, estructurada amb 15 capítols. A més dels pobles, hi ha monestirs, catedrals i esglésies, ermites i santuaris, castells, cases modernistes, museus, cellers, jaciments ibers i romans, paratges naturals, estanys, platges i cales, festes tradicionals, activitats de lleure i gastronomia tradicional. Cada proposta ocupa una pàgina. Per tant, havent-hi 150 propostes, el llibre té 150 pàgines, i una mica més. Al principi de cada capítol hi ha un mapa amb la localització dels llocs. 

Els Top 10 de Catalunya és un llibre de mida més aviat petita, de format vertical, ideal per endur-se al cotxe i voltar pel país. Hi ha tant per veure i per viure a Catalunya!

Publicat per Cossetània, Els Top 10 de Catalunya es pot obtenir per 18,50 € als quioscos de la demarcació de Barcelona i Girona i en aquest enllaç del 27 de novembre al 7 de desembre.

stats