Promoció
Estils 27/09/2021

L'ARA ofereix un llibre de receptes amb productes de la terra

‘Sa i català’ es pot aconseguir a la botiga web de l’ARA i als quioscos de la demarcació de Barcelona i Girona del 29 de setembre al 12 d’octubre

1 min
Portada del llibre "Sa i català"

La cuina de proximitat ha anat guanyant adeptes els últims anys. Als restaurants i també a casa, que és on es cuina més. “Els doctors en nutrició i els científics més moderns no paren d’alertar-nos de com és d’important consumir productes frescos, de proximitat i de temporada, per gaudir d’una bona salut i encarar l’envelliment en plena forma”, recorda Carme Ruscalleda al pròleg del llibre Sa i català. Aliments naturals “made in Catalonia” i les seves millors receptes. Els protagonistes d’aquesta publicació escrita per Albert Calls són els fruits de la terra, productes de qualitat d’arreu del país que han generat un univers gastronòmic que contribueix a definir en molts aspectes la identitat dels catalans.

De cadascun dels productes seleccionats n'hi ha una acurada definició i informació de l'origen, de la temporalitat de la producció, de la zona on es conrea i de les propietats que té per a la salut, a més d’una curiositat. I, esclar, la cosa més important: una recepta.

El llibre explica receptes de verdures i hortalisses, com la ceba de Figueres i l’albergínia bonica; de fruita i fruita seca, com la poma de Lleida i l’avellana de Reus; de llegums i arrossos, com la mongeta del ganxet i l’arròs de Pals; i de carn i peix, com el gall del Penedès i la gamba de Palamós.

Editat per ARA Llibres, Sa i català es pot aconseguir per 23,90 € del 29 de setembre al 12 d’octubre en aquest enllaç i als quioscos de la demarcació de Barcelona i Girona.

stats