Estils 10/01/2019

Lauren Sanchez, la suposada nova parella de Jeff Bezos

Dimecres el fundador d'Amazon va anunciar la fi del seu matrimoni de 25 anys

Ara
1 min
Jeff Bezos i la seva exdona Mackenzie Bezos

BarcelonaAquest dimecres Jeff Bezos, fundador d'Amazon i propietari de la fortuna més gran del món, anunciava a través de Twitter que es divorciava de Mackenzie Bezos, la seva dona durant els últims 25 anys. Un missatge de caràcter amistós en què considerava que havien tingut "una gran vida junts com a matrimoni" però que ara volien "viure com a individus a la recerca de més aventures i projectes".

Poques hores després de la notícia han començat a aparèixer mitjans com 'People' o 'New York Post' que asseguren que Bezos, de 54 anys, ha començat una nova relació. Es tractaria de Lauren Sanchez, expresentadora del programa de televisió 'Good Day LA' de la cadena Fox. De fet, Lauren, de 49 anys, està casada amb Patrick Whitesell i, segons el portal TMZ, el matrimoni hauria mantingut una amistat amb els Bezos durant els últims deu anys.

La revista 'People' també ha assegurat que Sanchez i Whitesell actualment estan en fase de separació i que el marit estava assabentat de la relació de la seva dona amb Bezos. Per la seva banda, el mateix fundador d'Amazon deixava entendre en el seu missatge que la ruptura ja havia començat feia uns mesos: "Després d'un període d'exploració sobre la nostra relació i una separació, hem decidit divorciar-nos i seguir la nostra vida com a amics".

stats