Mor als EUA 'l'home amb els testicles de 60 quilos'

Wesley Warren, de 49 anys, va fer-se famós gràcies a un documental de Channel 4. Tenia limfedema escrotal, una malaltia que fa que l'escrot s'ompli de líquid

Wesley Warren Jr., l'home amb l'escrot més gran del món, que es va fer famós als Estats Units i la Gran Bretanya pel documental de Channel 4 'The Man With the 10-Stone Testicles' [L'home amb els testicles de 60 quilos], ha mort a Califòrnia als 49 anys, segons informa 'Las Vegas Review-Journal'.

Warren, que va morir divendres després de dos atacs de cor les últimes setmanes, tenia des de feia 5 anys limfedema escrotal, una malaltia que fa que l'escrot s'ompli de líquid. Com a conseqüència d'això, els testicles li van arribar a pesar 60 quilos, cosa que feia difícil que es pogués moure, i fins i tot li provocava problemes respiratoris.

L'aparició de Warren a diversos mitjans de comunicació explicant el seu cas el van ajudar a recaptar fons per operar-se. Finalment, un hospital de Califòrnia el va tractar gratis. La intervenció es va fer el juny de l'any passat amb èxit després de 13 hores.