Estils 05/10/2020

El millor croissant de l'Estat és el de la pastisseria Brunells de Barcelona

El pastisser Andreu Sayó s’ha proclamat vencedor del 13è Concurs Millor Croissant Artesà de Mantega

Ara
1 min
El pastisser Andreu Sayó amb el premi

BarcelonaAndreu Sayó, de la pastisseria Brunells de Barcelona, al carrer Princesa, ha guanyat avui el 13è Concurs Millor Croissant Artesà de Mantega de l’Estat 2020, que s'ha celebrat aquest dilluns a l'Escola de Pastisseria del Gremi de Barcelona. El gust ha sigut el factor que més ha valorat el jurat, que li ha atorgat el prestigiós guardó i un premi de 1.000 euros.

La pastisseria Brunells, oberta el 1852 i tancada el 2018, ha reobert aquest 2020 de la mà de tres socis: Salvador Sans, de Cafès El Magnífico; Lluís Estrada, de la pastisseria Canal, i Joan Guasch, de l’agència LKC. La històrica Brunells homenatja la pastisseria tradicional de Barcelona, amb propostes que recuperen i actualitzen les postres més emblemàtiques de la ciutat, però també ofereix un recull de les peces més internacionals de l’ofici pastisser.

El concurs ha arrencat a les 8 del matí amb el lliurament de croissants a l’Escola de Pastisseria del Gremi de Barcelona. A partir de les 10.30 h, un jurat format per reconeguts professionals de la pastisseria ha degustat i puntuat els croissants presentats tenint en compte els següents criteris: gust, alveolat, fullat, color, format i acabat.

stats