Estils 01/12/2016

Els dissenys més impactants de la desfilada de Victoria's Secret

L'acte, un dels que tenen més impacte dins el món de la moda, ha estat celebrat per primer cop a París després de 21 anys de trajectòria

Ara
3 min
Totes les models de la desfilada de Victoria's Secret 2016 al final de l'esdeveniment

BarcelonaLes germanes nord-americanes Bella i Gigi Hadid, les brasileres Alessandra Ambrosio i Adriana Lima i l'holandesa Romée Strijd, a més d'altres 'top models' de reconeixement mundial, van protagonitzar ahir a la nit la desfilada de la marca de llenceria Victoria's Secret, que se celebrava per primer cop a París. En l'icònic espai de vidre del Grand Palais de la capital francesa, les cèlebres models van desfilar amb l'última col·lecció de llenceria de la marca nord-americana en un dels esdeveniments de més impacte en el món de la moda.

Gigi Hadid

L'extravagància ha estat, un any més, una de les notes dominants en els dissenys, que han arribat al seu clímax amb l'exhibició del sostenidor amb joies incrustades: el Fantasy Bra. L'aparició d'aquesta peça sobre la passarel·la és un clàssic en la desfilada anual de la marca que suposa la coronació de la model elegida dins la professió.

La model Jasmine Tookes amb el Fantasy Bra

Aquest any l'honor de portar-lo va recaure en la model nord-americana Jasmine Tookes. La peça està valorada en tres milions de dòlars i ha requerit set mesos i 700 hores de feina per incrustar-hi fins a 9.000 pedres precioses.

Sara Sampaio

L'esdeveniment, que des del 1995 s'havia celebrat a Nova York i Londres, va comptar també amb les actuacions musicals de l'eclèctica Lady Gaga, el nord-americà Bruno Mars i el DJ canadenc The Weeknd. Segons la premsa especialitzada, Victoria's Secret decidir celebrar la seva desfilada a París per intentar obrir-se mercat a França, on amb prou feines té una botiga.

La model Sui He amb Lady Gaga, que va cantar durant part de la desfilada

Un dels temes més comentats de la desfilada, que s'emetrà pel canal Dkiss el dia 6 de desembre, va ser l'aparició sobre la passarel·la de la model russa Irina Shayk, de 30 anys i exnòvia del futbolista Cristiano Ronaldo. La 'top', que ha estat diversos cops a Barcelona desfilant per a marques com Pronovias o Desigual, va convertir-se en un reclam mediàtic importantíssim perquè portava setmanes esquivant pronunciar-se sobre el seu embaràs. Ahir, en aparèixer a la passarel·la amb roba interior, no va deixar lloc als dubtes, i la majoria de mitjans li han atribuït un embaràs de tres mesos fruit de la seva relació amb l'actor de Hollywood Bradley Cooper.

La model russa Irina Shayk, que ha estat la primera en la història de la marca que desfila embarassada
Grace Elizabet
Lily Donaldson
Izabel Goulart
Maggie Laine
Devon Windsor
stats