Estils 21/11/2014

La nòvia de Michael Phelps, intersexual

Taylor Lianne Chandler, de 41 anys, ha confessat a través del seu perfil de Facebook que va néixer sent intersexual

J.c.
1 min

BarcelonaLa nòvia del nedador Michael Phelps, Taylor Lianne Chandler, de 41 anys, ha confessat a través del seu perfil de Facebook que va néixer sent intersexual. És a dir, amb genitals masculins i femenins. Una circumstància que se li va corregir quirúrgicament quan era una adolescent i ja havia manifestat que volia ser una dona plenament, perquè era així com se sentia.

“Vaig néixer amb intersexualitat i em van posar el nom de David Roy Fitch. Quan vaig començar a caminar i a parlar vaig deixar molt clar que era una nena i que volia vestir-me com a tal. En plena pubertat em van diagnosticar mèdicament i vaig començar un tractament per bloquejar la producció de testosterona i als 15 anys vaig començar amb potenciadors d’estrògens. Vaig modificar el meu certificat de naixement i el meu nom quan encara era una adolescent, abans de sotmetre’m a la cirurgia de correcció. Mai he sigut un home i mai he viscut com a tal”, ha explicat a la xarxa.

Els temors de Taylor Lianne

“Probablement el perdi [Michael Phelps] pel fet d’explicar això a tothom, perquè ell és tota una marca que el seu equip vol protegir -afegeix-. És el primer home amb el qual m’he sentit còmoda com a dona i amb el qual he mantingut una relació íntima”. Chandler explica que Phelps, de 29 anys, ja coneixia aquesta part del seu passat.

Chandler, que és model, i Phelps mantenen una relació des del mes d’agost. Es van conèixer a través de l’aplicació Tinder.

stats