Estils 17/05/2016

El nòvio de Kate Moss es tira per la finestra

Després dels fets, la model britànica ha obligat la seva parella, Nikolai von Bismarck, a entrar a un centre de rehabilitació

Ara
2 min
El nòvio de Kate Moss, Nikolai von Bismarck

BarcelonaLa model Kate Moss ha dit prou i ha enviat el seu nòvio a desintoxicar-se. L'últim episodi viscut amb el rebesnét del canceller alemany Otto von Bismarck ha superat la britànica, que li ha posat un ultimàtum. Segons 'The Sun', Moss ha amenaçat de deixar el seu nòvio si no ingressa immediatament en una clínica de desintoxicació, ja que les drogues li han estat a punt de fer perdre la vida.

Kate Moss, en el darrer festival de Canes

Segons el mitjà, el jove va saltar des d'una finestra víctima d'unes fortes al·lucinacions que patia arran del consum de drogues. "Van anar a passar uns dies fora i van sortir de festa. En arribar a casa va començar a dir que hi havia un intrús al jardí, que no era més que una estàtua decorativa. Llavors, va saltar des de la finestra per mirar de perseguir-la i va ser quan Kate es va començar a preocupar seriosament", comenta un amic de la parella.

Després de l'ensurt, un cotxe va anar a buscar Von Bismarck, de 29 anys, i el va traslladar a Londres, on va quedar custodiat per uns amics per ordre de Moss, de 42 anys. Poc després, ella el va convèncer perquè anés a l'hospital i ingressés en una clínica de desintoxicació, cosa que estaria pagant ella, segons les informacions publicades. "Està intentant ser dura amb ell i es nega a veure'l i parlar-li durant els propers dies. Nosaltres ja li hem advertit que perdrà Kate si no canvia", expliquen des del seu entorn.

stats