Estils 28/07/2015

El pare de Michael Jackson pateix tres aturades cardíaques al Brasil

A l'octogenari, ingressat en un hospital de Sao Paulo, li han col·locat un marcapassos

Efe
1 min
Joe Jackson, pare de Michael Jackson / GETTY

Sao PauloEl pare del cantant Michael Jackson, Joe Jackson, que va ser ingressat diumenge en un hospital de Sao Paulo a causa d'un vessament cerebral, va patir tres aturades cardíaques i li va ser implantat un marcapassos, segons ha informat aquest dimarts la representant al Brasil de l'empresari artístic. "Va patir tres aturades cardíaques i li van col·locar un marcapassos. Estava molt malament. Ens va donar un ensurt perquè corria risc de mort", va declarar Lisa Crazy als periodistes des de l'Hospital Albert Einstein.

Crazy va assenyalar que el pacient es troba "estable" i que en els pròxims dies arribaran al Brasil familiars del progenitor i mentor artístic dels germans Jackson. En la seva web, el pare de Michael Jackson –de 87 anys– va agrair les "oracions" de familiars, amics i admiradors i les cures de metges i infermeres rebuts en "aquests temps difícils". "Si Déu vol, podré recuperar-me ràpidament i viatjaré de retorn cap a casa d'aquí poc", ha afegit l'octogenari empresari.

L'hospital va divulgar un butlletí mèdic a primera hora de dilluns en què va ressenyar que Jackson "està internat a la Unitat de Cures Intensives amb un diagnòstic d'accident vascular cerebral isquèmic, associat a un quadre d'arítmia cardíaca". El pare del Rei del Pop, que va arribar a la Brasil el passat 22 de juliol per complir compromisos comercials, tenia previst també celebrar diumenge el seu aniversari en un club de golf de la zona sud de la citada ciutat brasilera.

La celebració, amb uns 180 convidats, entre ells diversos cantants i actors brasilers, va tenir lloc dilluns a la nit, tal com estava previst, tot i l'absència de l'homenatjat.

stats