Estils 29/09/2017

Us proposem 10 plans (complementaris) per al cap de setmana de l'1-O

Aquí teniu una selecció de plans per dur a terme durant les hores que no estigueu fent cua per votar

Ara
3 min

Cómo Como Festival

30 de setembre i 1 d’octubre. Port de Barcelona

Aquest festival gratuït lúdic i familiar està dedicat a l'alimentació saludable i se celebrarà al port de Barcelona. Organitzat pel grup Etselquemenges, l'objectiu no és només arribar als professionals o als convençuts sinó que té la voluntat d’atreure tota aquella gent que ja fa temps que sent curiositat per l’alimentació saludable i que està fent molts canvis en els seus hàbits de consum.

El menjar sa, protagonista del festival

Festa popular 10 anys Món Sant Benet

30 de setembre. Món Sant Benet

Món Sant Benet celebra els primers 10 anys de l'equipament amb una gran festa popular. La jornada, gratuïta, comptarà amb un ampli ventall d'espectacles i activitats, visites i tallers per descobrir els diferents espais.

Món Sant Benet celebra 10 anys amb una festa

Convenció Internacional del Tatuatge

Del 29 de setembre a l’1 d’octubre. Fira de Barcelona

Arriba a Barcelona l'exposició de tatuatges i cultura urbana més important del país. En aquesta edició es compta amb la presència d'Ernesto Kalum, un dels professionals més importants del tatuatge ancestral de la tribu dels iban, una de les comunitats indígenes de Borneo més emblemàtiques pel que fa a la decoració de la pell.

Els amants dels tatuatges tenen una cita

29a Mostra Gastronòmica de Castelldefels

Castelldefels

La tradicional mostra de cuina de Castelldefels arriba a la 29a edició. Els restauradors locals surten al carrer per oferir els seus productes més emblemàtics en una festa gastronòmica que proposa preus populars: les degustacions de menjar a 3 euros, les de postres a 2 euros i les begudes a un euro.

Vitrum, festa del vidre artesà

30 de setembre i 1 d'octubre. Vimbodí i Poblet

El municipi de Vimbodí i Poblet, a la Conca de Barberà, conserva encara avui l’esperit vidrier que durant anys va ser un dels seus principals motors econòmics. Un cop l'any s’hi recupera aquesta tradició amb una fira plena d’activitats per a tota la família.

Jazz&Beer. Festival de Jazz i Cervesa Artesana

30 de setembre. Cornellà de Llobregat

Cornellà de Llobregat celebra la cinquena edició del Festival Jazz&Beer amb concerts de jazz i cervesa artesana elaborada per 10 cervesers d’arreu de Catalunya. La cita és a la plaça de l’Ajuntament des de les 12.00 h fins a la mitjanit.

Una edició anterior del Jazz&Beer

Terrània, el Festival Internacional de Ceràmica

Del 29 de setembre a l'1 d'octubre. Montblanc

Anglaterra és el país convidat a la quinzena edició de Terrània, el Festival Internacional de Ceràmica de Montblanc. L'edició d'enguany tindrà, a més, un record especial per a la ceramista Teresa Gironès en el primer aniversari de la seva mort, amb una exposició retrospectiva a l’antic Hospital de Santa Magdalena.

Diada Modernista de Cardedeu

30 de setembre i 1 d'octubre

Quan arribava l’estiu a principis del segle XX, la burgesia barcelonina abandonava la gran ciutat per estiuejar a municipis allunyats del batibull de Barcelona. Així va ser com Cardedeu es va convertir en una de les destinacions preferides per als burgesos. Aquest cap de setmana la ciutat recordarà aquest passat modernista amb activitats de tot tipus per a tota la família: música, teatre, jocs...

Una edició anterior de la fira

Bergabolet

30 de setembre i 1 d'octubre. Berga

Aquesta és una de les fires més antigues i amb més participació de les que es fan al país. És una festa, una jornada gastronòmica i un espai de divulgació on es pot descobrir tot sobre el món del bolet. I l'estrella és, des dels seus inicis, el concurs boletarie, que consisteix a recollir el màxim nombre de bolets en un temps límit.

Els bolets, protagonistes del cap de setmana

Fira d'Aliments Artesans Catalans

1 d'octubre. Montseny

A la plaça de la Vila de Montseny hi haurà, aquest diumenge, una mostra, venda i degustació d'aliments artesans catalans i de productes de la pagesia del Montseny. És una cita per a tots els amants del productes artesans del Parc Natural del Montseny.

stats