Estils 14/06/2018

Robbie Williams aixeca polèmica amb la seva actuació al Mundial de Rússia

El cantant anglès ha fet una 'peineta' a càmera que ha generat debat a les xarxes

Ara
1 min
Robbie Williams aixeca polèmica amb la seva actuació al Mundial de Rússia

BarcelonaEl cantant Robbie Williams ha sigut l'escollit per la FIFA per actuar en la inauguració del Mundial de Futbol de Rússia, cosa que no ha tingut lloc en plena calma, com era de preveure. L'exmembre de Take That, de 44 anys, que ha estat acompanyat a l'escenari per l'arpista rus Alexander Boldachev i per la soprano Aida Garifullina, ha sigut l'encarregat de donar el tret de sortida amb un dels temes més coneguts del seu repertori: 'Let me entertain you'.

via GIPHY

Malgrat que tot anava com una seda, al final de l'actuació el cantant s'ha quedat mirant fixament a càmera i ha fet una 'peineta'. Això ha generat una allau de comentaris a les xarxes, on s'ha especulat que el gest podria anar orientat contra els homòfobs o, per contra, que era una burla directa a la competició. Dues especulacions –el cantant encara no s'ha pronunciat– que els seus fans s'han esforçat a combatre.

Robbie Williams amb la soprano russa Aida Garifullina

Williams, que ha sigut escollit perquè és una figura musical global, no ha tocat un dels seus 'hits', 'Party like a Russian', amb el qual ridiculitza el president Putin. Tampoc ha passat inadvertida la vestimenta de Williams, que ha saltat a la gespa amb els seus habituals collars gruixuts, amb la camisa ben oberta i un vestit de color vermell intens amb un 'animal print' en negre.

stats