Estils 24/04/2018

Scarlett Johansson debuta amb el seu nou nòvio a la catifa vermella

L'artista va arribar a l'estrena de 'The avengers: Infinity war' amb Colin Jost

J.c.
1 min
Scarlett Johansson amb Colin Jost

BarcelonaDesprés de gairebé un any de relació, l’actriu Scarlett Johansson s’ha aventurat a trepitjar la catifa vermella amb la seva última conquesta, el guionista Colin Jost, a qui va conèixer després de divorciar-se del periodista francès Romain Dauriac, amb qui va tenir la seva filla Dorothy, que ara té tres anys. La festa elegida per a la presentació oficial de la parella ha sigut la ‘premier’ de 'The avengers: Infinity war', en la qual Johansson comparteix plans amb actors de la talla de Chris Evans i Robert Downey Jr.

Jost és un humorista del programa 'Saturday Night Live'. Els primers rumors de relació amb Johansson van sorgir després que els van veure besant-se a la festa de final de temporada del programa l'estiu passat. Les informacions van anar en augment fins que van decidir acudir junts a una festa al Museu Americà d’Història Natural, però en la qual van evitar passar plegats pel 'photocall'.

Scarlett Johansson arriba amb Colin Jost a l'estrena d''Avengers: Infinity war' a Los Angeles

“Estic emocionada de compartir l’experiència amb ell perquè desitjo molt veure el film. No l’he vist encara”, explicava ella als mitjans la nit de l’estrena, que deia que anar agafada de la mà de Jost per la catifa vermella “no està malament”. Jost ha dit recentment que se sent “molt afortunat” d'estar amb Johansson.

stats