Estils 31/03/2021

Setmana Santa: quatre plans per gaudir-ne

Viatjar a la Tàrraco romana, un aniversari clàssic, un clàssic de la Setmana Santa, dinosaures i molt més

Olga Vallejo
2 min
Exposició de dinosaures al Poble Espanyol.

El 2021 podem celebrar la Setmana Santa. Aquest any sí, amb seny i restriccions però, malgrat tot, podrem gaudir de la natura, la cultura i les tradicions. Aquí teniu cinc plans per a aquest cap de setmana llarg de primavera. 

1.
La Passió des del teatre i des de casa
Representació de la Passió d'Olesa

Torna a Olesa de Montserrat l’espectacle teatral amb cinc segles d’història, amb un muntatge especial i un format adaptat d’1 hora i 15 minuts i sense entreactes. A més, hi ha la possibilitat de veure-ho des de casa en directe a través d’una plataforma de streaming.

El 2 d’abril al Teatre de La Passió d’Olesa.

2.
De ruta amb Caius i Faustina
Vil·la romana de Munts

Vols descobrir una de les vil·les aristocràtiques més ben conservades de la Hispània romana? El Museu Nacional Arqueològic de Tarragona (MNAT) organitza una visita teatralitzada per conèixer on i com gaudien de l’oci les elits de Tàrraco. Hi ha sessions familiars de 16.30 a 17.30 h, i per al públic en general de 18 a 19 h. Les entrades es compren online.

El 3 d’abril a la vil·la romana dels Munts (Altafulla).

3.
Viu la primavera
Exposició de dinosaures al Poble Espanyol.

Al Poble Espanyol celebren la primavera apostant per la cultura amb un programa d’activitats per a famílies que inclou sessions d’humor a l’hora del vermut, concerts de petit format, espectacles familiars i tallers d’artesania relacionats amb la primavera, així com una exposició de dinosaures. Tota la Setmana Santa i els caps de setmana de primavera.

 Fins al 30 de maig al Poble Espanyol.

4.
Teatre familiar amb música en directe
Representació d'Els Musics de Bremem al Gaudí

Tornen Els Músics de Bremen al Teatre Gaudí Barcelona. Un dels grans èxits del teatre musical infantil dels últims anys. La producció de la Companyia Versus Teatre segueix l’argument original del conte i converteix el clàssic dels Germans Grimm en un musical modern.

Fins al 14 d’abril al Teatre Gaudí Barcelona.

stats