Estils 11/06/2018

Shakira se sincera: "Vaig pensar que potser no tornaria a cantar en públic"

La colombiana va haver de deixar en 'standby' la gira per una lesió vascular a les cordes vocals

Ara
1 min
Els fills de Shakira, per primer cop en un concert seu

BarcelonaShakira ha començat El Dorado Tour concedint una sincera entrevista a la BBC. L'artista colombiana, que va haver de posposar la seva gira set mesos per problemes de salut, ha tornat als escenaris explicant la gravetat amb què va viure la seva situació vocal fa pocs mesos. "L'últim any ha sigut un dels períodes més difícils de la meva vida", ha explicat la cantant, que, després de superar els problemes que ha tingut amb la veu, assegura que quan puja a l'escenari se sent "com si fos la primera vegada".

"Hi va haver moments en què vaig dubtar de si tornaria a cantar les meves cançons davant del públic", explica sobre la seva lesió a les cordes vocals, de la qual assegura que es va recuperar de forma natural i sense cirurgia. "Em vaig recuperar de forma natural. La lesió va desaparèixer de les meves cordes vocals –afirma–. Miraculosament, i contra els pronòstics dels metges, em vaig recuperar de forma natural. Tots van vaticinar cirurgia, però la lesió va desaparèixer completament", relata.

La dona del blaugrana Gerard Piqué, a la casa dels quals van entrar a robar la setmana passada, diu que el que ha viscut amb la seva curació és un miracle. "Recordo haver resat. Ja m'havia oblidat de fer-ho, però quan passes per dificultats de sobte recuperes la fe! Li prometia a Déu que si arribés a poder tornar a utilitzar la veu ho celebraria cada nit. I això és el que estic fent", explica l'artista, de 41 anys. Sobre la lesió, diu que va ser "més que una hemorràgia", que va ser una "lesió vascular".

stats