Estils 03/12/2021

Taxiluz, una ruta solidària per gaudir dels llums de Nadal de Barcelona

Diversos taxistes de Barcelona proposen un recorregut per als col·lectius més vulnerables

ARA
1 min
Llums de Nadal al Passeig de Gràcia

BarcelonaEls taxistes de Barcelona s'han unit per tirar endavant una iniciativa solidària perquè col·lectius vulnerables puguin disfrutar de l'enllumenat nadalenc de la ciutat. La cita tindrà lloc el 13 de desembre i està pensada perquè ancians que viuen en residències o nens en tractament oncològic puguin gaudir d'un passeig en taxi per veure els llums de Nadal.

Després que funcionés en diferents ciutats espanyoles, els taxistes barcelonins també s'han sumat a aquesta iniciativa. "Tenim el ferm propòsit de convertir-nos en una de les tradicions de Nadal més boniques. I esperem que tant els nostres passatgers com la resta de ciutadans acullin el nostre projecte amb la mateixa il·lusió amb què nosaltres el sentim", expliquen els impulsors en un comunicat, tal com recull l'agència Efe.

El punt de partida serà a les Torres Venecianes de plaça Espanya i des d'allà es farà un recorregut per plaça Espanya, la Gran Via, els carrers Balmes i Pelai, la plaça Catalunya, el passeig de Gràcia, els carrers d'Aragó i Tarragona i es tornarà a plaça Espanya.

S'espera que hi participin uns 300 taxistes i compta amb el suport i la col·laboració de diverses associacions de taxistes com Stac, Taxi Companys, Anget Taxi, Sos Taxi, Élite Taxi Barcelona i Taxistes Voluntaris de Sant Joan de Déu.

stats