Publicitat
Publicitat

Elton John cau, arrossega dues cadires i el vídeo es fa viral

El cantant ha triomfat a internet després de caure d'una cadira durant un torneig de tenis al Royal Albert Hal de Londres

Ha caigut amb la cadira cap enrere i s'ha transformat en un fenomen viral. A YouTube i a la majoria de mitjans digitals el vídeo de la caiguda d'Elton John destaca pel seu alt nombre de visites. El fet va tenir lloc diumenge durant un torneig de tennis al Royal Albert Hall de Londres.

El músic britànic, que ja té 67 anys, va intentar agafar-se a les cadires del costat de la seva quan va notar que estava caient. Tot i això, no va aconseguir-ho i va arrossegar amb ell aquests altres dos seients. En el torneig, que era benèfic, jugaven Sabine Lisicki (de 25 anys), Martina Hingis (de 34) i Andy Roddick (de 32). John era el capità de l'equip i estava a peu de pista amb ulleres de sol i roba esportiva.

Després de caure, preguntat per la reportera, el cantant contesta "'I'm not standing'", que significa no estic dempeus. Una resposta que ironitza amb el títol d'una de les seves cançons més conegudes 'I'm still standing', que vol dir segueixo dret.

Més continguts de