Publicitat
Publicitat

Jennifer Lawrence treu importància al vídeo on surt èbria ballant en un club

L'actriu reconeix que va abaixar la guàrdia per divertir-se i que no considera que hagi de demanar disculpes

L'actriu Jennifer Lawrence, de 26 anys, ha tret importància a les imatges d'una festa difoses a través de les xarxes socials on apareix èbria ballant en un club de 'striptease' de Viena (Àustria). L'actriu, que va guanyar un Oscar pel film 'La part positiva de les coses' i que acostuma a ser molt cautelosa amb la seva intimitat, després de veure el rebombori que ha causat a les xarxes socials s'ha hagut de justificar.

Ha explicat a través del seu perfil de Facebook que es tractava de la festa d'aniversari d'un dels seus millors amics i que per un moment es va deixar anar: "Vaig baixar la guàrdia per uns segons per divertir-me –reconeix en un missatge–, no penso disculpar-me per això". També afegeix: "Crec que no ballo tan malament".

L'actriu estava a Viena rodant la pel·lícula 'Red Sparrow', una adaptació al cinema de la novel·la de l'exagent de la CIA Jason Matthews. En el vídeo, difós pel portal Radar Online aquest dimecres, es veu com Lawrence intenta ballar a l'escenari però va força èbria i gairebé no es pot mantenir dreta. En un primer moment porta una armilla però després apareix sense i només amb un top, que l'actriu assegura, també en el missatge de Facebook, que no són uns sostens, com s'ha dit, sinó un "top del dissenyador Alexander Wang".

No és el primer cop que es filtren imatges de la vida privada de l'actriu de 'Els jocs de la fam'. De fet, va ser una de les principals protagonistes del conegut Celebgate, la filtració de desenes de fotos que va afecta a un gran nombre de famosos.

Més continguts de