Ara Estiu 21/08/2021

Les autoritats dels EUA investiguen un incident entre Britney Spears i una treballadora

L'empleada, la identitat del qual es desconeix, assegura que la cantant "la va colpejar"

ARA
1 min
GENT El pare de Britney Spears renunciarà a la tutela legal de la seva filla

L'oficina del xèrif del comtat de Ventura (Califòrnia, EUA) està investigant Britney Spears per un delicte menor d'agressió després que una de les seves treballadores al·legués que la cantant la va colpejar, segons van informar les autoritats a mitjans locals. L'incident es va produir dilluns cap a les 10.25 hora local a la casa de la cantant a Thousand Oaks, situada al comtat de Ventura i a uns 60 quilòmetres del centre de Los Angeles, segons ha dit a mitjans locals el portaveu de l’oficina del xèrif, Eric Buschow.

L'empleada, la identitat del qual es desconeix, assegura que Spears "la va colpejar" durant l'altercat, encara que ningú va resultar ferit. L'oficina del xèrif espera concloure la seva investigació aquesta setmana i traslladar les seves conclusions a l'oficina del fiscal de districte del comtat de Ventura, que haurà de determinar si Spears ha de ser acusada formalment d'un delicte menor d'agressió.

Mathew Rosengart, l'advocat de l'artista, va explicar que la disputa es va produir per un telèfon mòbil, sense oferir gaires més detalls. En declaracions a mitjans locals, Rosengart va negar que Spears colpegés l'empleada i va assegurar que la investigació és "carnassa" d'un "tabloide sensacionalista i exagerat".

stats