Turisme

10 plans per posar-te en remull sense sortir de Barcelona

La ciutat té, més enllà de la platja, una oferta diversa de piscines i oasis urbans per fugir de la calor

5 min
La piscina de l'Hotel Arts de Barcelona

BarcelonaQuan la calor no afluixa i sortir de Barcelona, tant cap al sud com cap al nord, comporta superar gimcanes com les de l'AP-7, paga la pena buscar plans alternatius i gaudir de l'àmplia oferta que té la ciutat, tant per a turistes com per a autòctons. Encara que a la ciutat calgui conviure amb les calorades que s'instal·len sobre l'asfalt, no tot són males notícies, ja que té també molts racons plens d'oportunitats per remullar-se, fer baixar uns graus la temperatura, oblidar-se de les preocupacions i gaudir de la calma que proporciona l'agost malgrat que el turisme estigui en un dels moments més àlgids de l'any. Heus aquí les millors opcions de plans refrescants per passar un dia de luxe a Barcelona, amb preus que oscil·len dels 20 als 250 euros.

La piscina del The Top Gallery Hotel
1.

Al cor de l'Eixample

Hotel Gallery

The Top, el terrat de l'Hotel Gallery, és un oasi perfecte per a tots els que aquests dies campen per l'Eixample sense saber ben bé on posar-se en remull. En ple carrer Rosselló, aquest terrat d'hotel obre, només aquest mes d'agost, la seva piscina al públic amb una consumició mínima en els seus serveis de cocteleria o restaurant, on es poden degustar propostes d'autor i platets cosmopolites. L'horari de la piscina va de les 13.30 a les 18.30 hores i, com a incentiu, l'espai també compta amb un programa de música en directe.

2.

Vistes al Poblenou

Hotel Meliá Barcelona Sky

En una de les zones més en voga de la ciutat, el Poblenou, l'Hotel Meliá Barcelona Sky proposa l'experiència Le Pool Club, que pren vida a la seva sisena planta. Els seus llits balinesos, així com les seves gandules i zona lounge, són una altra opció per refrescar-se. La combinació de disseny i alçada permet gaudir d'una jornada ben diferent amb vistes a la ciutat i al mar alhora, com un mar i muntanya. Aquest espai proposa barbacoa els divendres, festes els dissabtes i nail bar per fer-se les ungles a les seves instal·lacions.

3.

Immersió maia

Hotel Palace

Per fer una immersió maia de luxe i alhora refrescar-se, el MayanSpa de l'Hotel Palace proposa una experiència que consisteix en gaudir de l'spa i de la piscina a l'aire lliure situada al capdamunt de l'edifici. L'spa de l'establiment, que compta amb peces originals de la cultura maia, ret homenatge a les tradicions mil·lenàries. Hi ha diverses propostes per poder disfrutar de l'spa i de la piscina de l'establiment alhora. Els seus paquets, per a butxaques folgades, inclouen dues hores a la piscina, així com dret a gandula, tovallola, aigua i copa de cava, a més de cromoteràpia, un massatge i accés a la zona de relaxació amb sucs naturals i fruita, entre altres privilegis.

Des de la piscina de l'hotel Vela es pot veure la platja i l'hotel Arts de fons
4.

A primera línia de mar

Hotel W

La piscina de l'emblemàtic Hotel W, situada a primera línia de mar a la Barceloneta, està oberta a la clientela local entre setmana. Això sí, la seva proposta, anomenada Wet Deck, no està a l'abast de totes les butxaques. Inclou un passi de dia amb gandula, tovallola, ampolla de xampany francès i un plat de fruita per a no deshidratar-se. Des d'aquest espai es pot albirar com s'omple la platja de banyistes, i gaudir de la Barcelona més turística, que atreu visitants que fins i tot han recorregut milers de quilòmetres per arribar-hi.

La Infinity Pool de l'Hotel Arts al capvespre
5.

Piscina infinita de luxe

Hotel Arts

A l'Hotel Arts també s'hi pot passar el dia amb tots els luxes que ofereix la seva Infinity Pool & Lounge. Per un preu en sintonia amb la seva exclusiva clientela, els barcelonins més atabalats amb la calor poden tenir gandula, tovallola i beguda de benvinguda, a més d'accés a una oferta de begudes i menjars cosmopolites. Des d'aquest espai es pot gaudir d'una Barcelona chic, amb el peix de Frank Gehry com si surés a la mar Mediterrània de marc fotogràfic, i admirar-ne les màgiques postes de sol.

L’espai Purobeach del Hilton de Diagonal Mar
6.

A la vora del mar

Hotel Hilton

L'Hotel Hilton Barcelona fa anys que organitza, amb èxit, l'experiència Purobeach, un club de platja a la terrassa de l'hotel i que des de l'establiment bategen com un oasi urbà de felicitat. A canvi del pagament d'una entrada, els barcelonins i veïns de l'àrea metropolitana poden jaure tot el dia en les seves gandules o en els seus llits balinesos a ritme dels DJ residents, com si es traslladessin al mig d'una festa eivissenca. La seva cuina, amb ressonàncies de Miami, Marràqueix i Melbourne, així com l'abundància de guiris envermellits i d'impossibles banyadors de disseny, reforcen la sensació de fer un viatge exòtic.

7.

Sense banyador

Icebarcelona

A banda de les piscines, hi ha altres formes d'evitar la calor a la ciutat. Per exemple, l'Icebarcelona és un bar de gel on no cal banyador ni tovallola per refrescar-se fins al moll de l'os. L'espai compta amb diverses àrees segons les preferències de la clientela. Ara bé, l'estrella és l'íntima sala de gel decorada amb escultures tallades íntegrament a mà i on es pot prendre una copa a temperatures molt i molt baixes. De fet, en aquest espai cal abrigar-se amb jaqueta, guants i botes i només s'hi poden beure còctels especialment dissenyats per suportar les baixes temperatures. Per als que de seguida agafen fred, l'Icebarcelona compta amb el Hot Bar, que és una terrassa a peu de platja que impedeix oblidar que les temperatures s'enfilen per sobre dels 30.

8.

A l'estil de les antigues termes

Aire Ancient Baths

Al cor de la Barcelona més trepidant existeix un lloc on el temps s'atura mentre la calor s'apaivaga. Es tracta d'Aire Ancient Baths Barcelona, un complex situat en un antic magatzem de finals del segle XVIII tocant a l'històric mercat del Born i que s'ha convertit en un temple per a la desconnexió del cos i la ment. Aquest és un espai bolcat en la cultura de les termes antigues que vol oferir una experiència de relaxació màxima, que culmina amb un massatge o un ritual.

Piscina de l'Hotel & Spa Villa Olímpic@ Suites
9.

Piscina a la Vila Olímpica

Hotel & Spa Villa Olímpic@ Suites

Per sentir-se turista enmig de la Barcelona més costanera i alhora tecnològica, l'Hotel & Spa Villa Olímpic@ Suites proposa un passi de dia que permet gaudir de la seva piscina en un horari de dues franges: entre les 9 i les 15 hores, o entre les 15 i 21 hores. A més, a la piscina descoberta s'hi poden degustar còctels, aperitius i tot de tapes de gastronomia mediterrània. Des d'aquest hotel, situat al cor del districte del 22@ i envoltat de l'antic paisatge industrial de la zona, es pot endevinar també el pols innovador de la ciutat. Cal reservar.

10.

En clau vegana

Slow Spa Organic & Vegan

L'Slow Spa Organic & Vegan és una proposta de spa inspirat en Àsia i situat a l'Eixample. L'espai suggereix una experiència global de relaxació i bellesa i compta amb una decoració exòtica per promoure la desconnexió de la clientela. Tots els tractaments els realitzen, amb productes 100% naturals, orgànics i vegans, persones formades específicament en cada tècnica. A més, en aquest espai practiquen l'slow beauty, una forma integral de cuidar-se amb hàbits de vida saludables per a una vida plena i desaccelerada, en què la bellesa està en harmonia amb el pas del temps. Per remullar-se, l'espai proposa diversos programes, com una sessió de jacuzzi acompanyada de cava, seguida d'un massatge corporal i la degustació Roots&Rolls d'un menú especial.

Refrescar-se amb luxes intel·lectuals

A banda de l'oferta de luxe que té la ciutat per posar-se en remull, són nombrosos els plans que hi ha a Barcelona per respirar aire fresc i fugir de la calor, com els que ofereixen les piscines municipals i refugis climàtics. Aquestes jornades de vacances també es poden aprofitar per a una altra mena de luxes, com els intel·lectuals, que poden cultivar-se a la fresca d'espais tan espectaculars com la Biblioteca de Catalunya i el Museu Nacional d'Art de Catalunya (MNAC), on a més regna el silenci i la tranquil·litat. Més a l'aire lliure, també hi ha altres propostes que us poden resultar interessants al bell mig de la ciutat, com l'emblemàtic pati de la Fàbrica Lehmann.

stats