La vida de les Campos es converteix en un ‘reality’

Telecinco estrena avui un espai que mostra la rutina de María Teresa i Terelu

Les presentadores de televisió María Teresa i Terelu Campos han transformat les seves rutines en un aparador. Després de construir-se la fama a base de conduir espais televisius com ¡Qué tiempo tan feliz! i formar part de programes com Sálvame, mare i filla han obert les portes de les seves cases per mostrar a les càmeres de Telecinco què pensen i com viuen. Seguint l’estela d’altres programes com l’exitós reality show nord-americà  Keeping up with the Kardashians o bé  Alaska y Mario de MTV, la cadena de Mediaset estrena avui a les deu de la nit Las Campos, un espai que es nodrirà del dia a dia de María Teresa i Terelu.

La intimitat de mare i filla quedarà al descobert a través de cada entrega del programa, que plasmarà la quotidianitat de les protagonistes però també abordarà temes concrets. Així, el primer episodi es titularà Mamá, no me reconozco en el espejo i girarà al voltant dels hàbits alimentaris, mentre que el segon capítol portarà per nom Hija, cuidado con los paparazzi i se centrarà en la gestió de la fama. “El programa és d’interès general i queda molt lluny de ser una frivolitat”, va assegurar María Teresa Campos a Telecinco, on va subratllar que Las Campos encaixa en el gènere dels docu realities i va descartar que es vulgui assemblar a l’espai encapçalat per les germanes Kardashian.

Malgrat aquestes afirmacions, els dos espais comparteixen diverses similituds. Com el reality de les celebrities nord-americanes, l’espai de les Campos segueix les protagonistes des que es desperten fins que se’n van a dormir. Així, a Las Campos es pot veure com una assistenta els prepara l’esmorzar, quines manies tenen les dues presentadores en qüestions d’alimentació, les discussions que tenen mare i filla i com solucionen els conflictes. També queden reflectides les trobades de María Teresa i Terelu amb altres personatges coneguts, com ara un àpat amb la presentadora Tania Llasera i l’humorista Florentino Fernández. La parella de María Teresa Campos, Bigote Arrocet, la seva altra filla Carmen Borrego i l’excompany de Terelu Carlos Pombo són algunes altres cares conegudes que apareixeran a Las Campos.

El vincle entre mare i filla tindrà un protagonisme especial a l’espai, on les presentadores expressaran les seves preocupacions. Per acabar d’esprémer el reality, després de cada episodi Telecinco oferirà un debat sobre el programa en què es mostraran escenes eliminades i material inèdit. Aquest espai estarà presentat per Carlota Corredera i hi assistiran tant María Teresa com Terelu.

De moment, Mediaset només ha programat l’emissió de les dues primeres entregues de Las Campos. L’espai haurà de competir amb el cinema d’Antena 3, que per fer front a l’estrena ha traslladat Supergirl al late night, i els Jocs Olímpics de Televisió Espanyola. Els dos episodis inicials serviran de carta de presentació del programa i per provar l’impacte que genera en termes d’audiència. En funció dels espectadors que arrossegui, Mediaset decidirà si grava més entregues de Las Campos o bé la vida del reality de les presentadores acaba després del segon capítol.

Les Kardashian no triomfen a Espanya

El reality nord-americà Keeping up with the Kardashians va arribar a Espanya a principis d’estiu de la mà del canal Ten. El programa, que s’emet en obert a les tardes, ha quedat lluny de l’èxit d’audiència aconseguit als Estats Units. De mitjana, l’espai aplega a l’Estat 48.000 espectadors i un 0,6% de quota de pantalla, unes xifres que no tenen res a veure amb el ressò obtingut a Amèrica. De fet, l’impacte del xou és tal que l’any passat la família va firmar un contracte de 100 milions de dòlars per a quatre temporades més.