carn

Què és la listeriosi, la malaltia dels aliments contaminats?

A Catalunya s'ha rebut la sospita de dues persones que estarien afectades pel brot de carn infectada detectat a Andalusia

L'alerta pel brot de listeriosi afecta tot l'Estat però tota la carn afectada ja ha estat retirada

Una dona de 90 anys ha mort per la infecció i un cinquantena més de persones estan hospitalitzades

La carn halal guanya adeptes

Els musulmans demanen habilitar espais que compleixin la llei per poder celebrar el Sacrifici del Xai

Un informe alerta que els espanyols consumeixen fins a deu vegades més carn vermella de la recomanada

Justícia Alimentària engega una campanya per conscienciar dels efectes nocius de menjar massa carn

Aquesta vaca podria ser la teva mare

No podem dir que no sabem. Sabem. Coneixem la realitat dels escorxadors

La carn 'halal' no es podrà etiquetar com a producte ecològic a la UE

El TJUE diu que els productes procedents d'animals sacrificats sense estaborniment previ no poden portar aquest logotip

La proteïna vegetal (amb gust de pollastre) que vol desbancar la carn

Els germans Roca o Xavier Pellicer, el xef del considerat millor restaurant vegetarià del món, ja estan provant el producte per incorporar-lo als seus menús

La parada de mercat que ven carn de luxe a tot Espanya

Sanmartí1850, al Mercat de Sabadell, vol ser líder estatal en carns d’alta gamma gràcies a l’estratègia online

El futur de la carn

Marc Coloma:“En el futur, la carn tindrà impostos i no subvencions”

Fundador de Foods for Tomorrow

Per què cuinar carn a la planxa no sempre és l'opció més saludable?

L'acrilamida que s'hi crea a la superfície per culpa de la cocció seca n'és la causa

Una allau de denúncies estén la crisi laboral al sector càrnic

Treball confirma que n’hi ha una cinquantena per les males condicions, que afecten milers de persones

Nova inspecció a l'escorxador de Le Porc Gourmet

Els funcionaris demanen a l'empresa saber com ha fet el canvi de cooperatives

Carn de nou format

¿Els preparats vegetals en forma d'hamburguesa i les carns de laboratori són el futur alimentari?

Cop laboral a les càrniques

Treball força a regularitzar 500 falsos autònoms que treballaven en una gran cooperativa d’Osona

Sobreviure aliè a les comparacions amb Guissona

La cooperativa Plana de Vic intenta potenciar la venda de carn amb només tres botigues i evitant la dictadura dels lineals dels súpers

Pelegrinatge al Laia, temple gastronòmic

Els 10 manaments d'una calçotada perfecta

Comença la temporada d’un dels àpats més festius de l’hivern, que reuneix amics i familiars per menjar dempeus el vegetal cuit amb flama. Quines són les premisses per fer una calçotada tal com marca la tradició? I les errades més comunes? Amb què hem d’acompanyar els calçots? Us donem algunes claus per disfrutar al màxim d’un dels moments més esperats de l’estació freda

Pota negra

Amanida de cucs, arròs amb grills, formigues estofades… Benvinguts a la cuina del futur

L'advertiment de l'OMS sobre la carn torna a posar damunt la taula el debat sobre els insectes com a aliment

Deu preguntes i respostes sobre el consum de carn i el risc de càncer

Quin és el límit de carn que podem consumir? Quina relació té amb el càncer? Hem de deixar de menjar carn? Les respostes les trobaràs en aquesta guia

Parlen els nutricionistes: "La carn vermella i processada ha de ser de consum ocasional"

Els experts destaquen que l'OMS no prohibeix el consum de carn, que també té beneficis sobre la salut, ja que és una font de ferro i vitamina B

El bacó i les salsitxes podrien entrar dins de la llista de substàncies cancerígenes

L'OMS podria incloure les carns processades en el grup de substàncies més perilloses per a la salut, on també hi ha el tabac i l'amiant, segons publiquen mitjans britànics

Un estudi assenyala la carn com l'enemic a batre per plantar cara al canvi climàtic

Científics de la Universitat de Cambridge alerten que, sense un canvi de tendència, la producció d'aliments serà responsable, l'any 2050, del 50% dels gasos d'efecte hivernacle

< Anterior | 1 | 2 | Següent >

EDICIÓ PAPER 19/10/2019

Consultar aquesta edició en PDF