cuina

Rossinyols a la papillota amb morro de porc Duroc

Sandvitx de mousse de xocolata gelada

Els esmorzars de forquilla també són per a l’estiu

Rostits, amanides, coques i truites de verdures són algunes de les propostes per encarar les jornades de sol

Una guanyadora de ‘MasterChef’ farà un espai de cuina al Super3

Paula Alós presentarà 'Manduka', que s'estrenarà al setembre

Tast a la Rambla: torna l’aparador de la millor cuina de Barcelona

La cita, que enguany durarà cinc dies, amplia l’oferta gastronòmica amb nous restaurants

Què prefereixes: fricandó o sushi?

Són plats incomparables, però el debat entre tradició i modernitat els fa rivalitzar a les cartes dels restaurants

Arròs d’ibèrics

Entre la família i la cuina, la cantant Beth Rodergas se sincera en el seu primer llibre

'Nyam!' és el llibre de receptes i anècdotes personals de la cantant manresana  

La truita de patates... amb ceba o sense?

Les controvèrsies a la cuina són sonades i apassionants. Comentem amb diversos cuiners algunes de les polèmiques més conegudes

Carme Ruscalleda: "Catalunya ha anunciat per fi que la cuina és cultura"

Una mostra al Palau Robert homenatja la trajectòria professional de la xef

'Fideuà'

Pop amb Parmentier de patata

Crema de calçots amb bacallà, tempura i romesco

El restaurant El Dinou, de Vilanova i la Geltrú, està dirigit per la cuinera Núria Lucas, que aposta per la cuina de temporada, de proximitat i ecològica

Un llibre recull la tradició culinària del poble gitano

'Halar, cuina gitana a Catalunya' és alhora un receptari i un recull d'històries personals

Curri de llenties i arròs

Ambassade, el més romàntic de la Cerdanya

El restaurant de Llívia recupera el repertori francès clàssic i el barreja amb la tradició catalana i els productes de la terra

Els llibres de cuina del 2018

Us proposem 10 obres gastronòmiques imprescindibles de l’any que s’acaba

La volta al món en vuit sopes

Vuit cuiners de restaurants barcelonins expliquen on van aprendre a cuinar la sopa que ofereixen al menú

Nadal d’alta cuina

Els millors xefs es bolquen en unes festes en què es barregen el receptari tradicional i la innovació

Els germans Torres tanquen el seu programa de cuina a TVE

Es mantindrà fins al març, però després els xefs se centraran en altres projectes

Crema de moniato amb gingebre

L’Airet és el nou restaurant dirigit per la xef Ada Parellada, amb Lucía Bellés d’encarregada

Blue Spot, vistes al mar i postres a la brasa

Situat a l’àtic de l’edifici Ocean de la Barceloneta i emparentat amb The Green Spot, de nit el restaurant es converteix en el Blue Monkey

Mongetes vermelles amb guarnició a l’estil basc

Les cuinem amb el xef Txemi Andrés Alonso, del restaurant Casa Ràfols

La volta al món en seixanta espècies

Flam de llet doble

Orada semicurada amb sal, raïm i ametlla

Escabetx de sardina i verat

Flors de carbassó farcides

Dues receptes d'estiu amb Roberto Corella

Sardines farcides i gambes amb figues a la planxa i ruca

< Anterior | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | Següent >