cuina

El repte de cuinar amb demència

Els pacients necessiten seguir fent allò que els agrada per reforçar la seva autonomia

Catifes, gramòfons i aspiradores, els avis de la Thermomix

La companyia alemanya Vorwerk, fundada el 1883, va passar d’empresa tèxtil a distribuir el popular robot de cuina que triomfa a Espanya

Com es fan els ous estrellats amb patates i pernil ibèric?

Com es fa el guacamole?

“Dormir en una cambra sense sostre em va permetre veure els estels”

Hi ha poques cuineres tan inspiracionals com la Najat Kaanache, una estrella mediàtica gràcies als programes televisius que presenta i a la seva reivindicació -amb un fort component feminista- de la cuina marroquina

Com es fan els panellets de pinyons?

Hummus de pèsols

Raves i coliflor envinagrats

Arròs negre de sípia

Pa de pessic de xocolata blanca

Rossinyols a la papillota amb morro de porc Duroc

Sandvitx de mousse de xocolata gelada

Els esmorzars de forquilla també són per a l’estiu

Rostits, amanides, coques i truites de verdures són algunes de les propostes per encarar les jornades de sol

Una guanyadora de ‘MasterChef’ farà un espai de cuina al Super3

Paula Alós presentarà 'Manduka', que s'estrenarà al setembre

Tast a la Rambla: torna l’aparador de la millor cuina de Barcelona

La cita, que enguany durarà cinc dies, amplia l’oferta gastronòmica amb nous restaurants

Què prefereixes: fricandó o sushi?

Són plats incomparables, però el debat entre tradició i modernitat els fa rivalitzar a les cartes dels restaurants

Arròs d’ibèrics

Entre la família i la cuina, la cantant Beth Rodergas se sincera en el seu primer llibre

'Nyam!' és el llibre de receptes i anècdotes personals de la cantant manresana  

La truita de patates... amb ceba o sense?

Les controvèrsies a la cuina són sonades i apassionants. Comentem amb diversos cuiners algunes de les polèmiques més conegudes

Carme Ruscalleda: "Catalunya ha anunciat per fi que la cuina és cultura"

Una mostra al Palau Robert homenatja la trajectòria professional de la xef

'Fideuà'

Pop amb Parmentier de patata

Crema de calçots amb bacallà, tempura i romesco

El restaurant El Dinou, de Vilanova i la Geltrú, està dirigit per la cuinera Núria Lucas, que aposta per la cuina de temporada, de proximitat i ecològica

Un llibre recull la tradició culinària del poble gitano

'Halar, cuina gitana a Catalunya' és alhora un receptari i un recull d'històries personals

Curri de llenties i arròs

Ambassade, el més romàntic de la Cerdanya

El restaurant de Llívia recupera el repertori francès clàssic i el barreja amb la tradició catalana i els productes de la terra

Els llibres de cuina del 2018

Us proposem 10 obres gastronòmiques imprescindibles de l’any que s’acaba

La volta al món en vuit sopes

Vuit cuiners de restaurants barcelonins expliquen on van aprendre a cuinar la sopa que ofereixen al menú

Nadal d’alta cuina

Els millors xefs es bolquen en unes festes en què es barregen el receptari tradicional i la innovació

< Anterior | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | Següent >

EDICIÓ PAPER 17/11/2019

Consultar aquesta edició en PDF