cuina

Tocats pels bolets, també a l’estiu

Els boletaires asseguren que aquesta temporada estival els ceps, els rossinyols i les trompetes estan en el seu millor moment. Els cuiners proposen cuinar-los en arrossos, canelons o saltats

Què hem après gastronòmicament del confinament?

Resumim les 10 lliçons culinàries que hem extret dels mesos tancats a casa

Telecuina de confinament

La idea de 'Cuines al límit' és bona i innovadora

Marc Ribas es posarà a prova cada divendres a ‘Cuines al límit’

Prepararà un menú sencer en 20 minuts amb els ingredients que una família tingui a casa

'Friends' llançarà un llibre de cuina amb les receptes de la sèrie

Inclourà despropòsits com el 'trifle' de la Rachel o les elaborades receptes de la Monica

Pèsols, el verd més sostenible de la cuina

D’aquest aliment de temporada se n’aprofiten no només les llavors sinó els brots, les fulles i les tavelles. Us expliquem com

Telecinco estrena el ‘Sálvame’ culinari ‘La última cena’

Els xefs Sergi Arola i Begoña Rodrigo formaran part del jurat del concurs

L’ARA ofereix quatre minireceptaris amb més de 200 idees de cuina

Cada llibre es podrà aconseguir per 7,50 euros tant al quiosc com online

Amb les nostres cuineres i cuiners

‘Sálvame’ organitza el seu propi concurs de cuina en ‘prime time’

Jorge Javier Vázquez serà el presentador de 'La última cena', encara sense data d'estrena

Selena Gómez anuncia que farà un programa de cuina

L'espai, que s'emetrà a la nova plataforma HBO Max, tindrà com a convidats xefs de tota mena

Una cuina nacional i evolucionada

'Las recetas de Julie' és una glopada d'aire fresc absolutament imprescindible

La recepta de la llauna al cul

Al programa hi tenen lloc fenòmens curiosos que no se solen produir en altres espais de cuina

Bona cuina

Llimones tot l'any

Els cuiners suggereixen confitats, salats i dolços, i limoncellos per conservar les últimes que queden, perquè ja se n’acaba la temporada

El gaspatxo és una sopa, i es prepara amb alls bullits, préssecs i tomàquets crus

La Fundació Alícia publica 'Sopas' (Planeta Gastro) i revela els trucs del plat universal

La Thermomix paellera que cuina l’arròs al punt

Mimcook és un giny ideat pel xef català Sergi Escolà que permet controlar la intensitat i els temps de la flama sense personal especialitzat

L’altra gran arma secreta de Winston Churchill

Una biografia rescata de l’oblit la vida de la cuinera del ‘premier’ durant la II Guerra Mundial

¿I tu, menges o mandukes?

Unides per la passió per la cuina, Paula Alós i Ada Parellada ens donen les seves receptes més personals per triomfar als fogons i també a la tele

Cinc estris de cuina que seran tendència el 2020

La casa de colors Pantone ha anunciat que el color blau clàssic estarà de moda l’any vinent

Com es fan les sablés (galetes) de carbassa?

Calamars farcits, la sostenibilitat gurmet

Estan en plena temporada, són saludables i recullen les preparacions del receptari tradicional

Com es fa el llobarro a la papillota amb mantega d’herbes i verdures?

Com es fa la pasta brisa de moniato ('yaki-imo')?

El repte de cuinar amb demència

Els pacients necessiten seguir fent allò que els agrada per reforçar la seva autonomia

Catifes, gramòfons i aspiradores, els avis de la Thermomix

La companyia alemanya Vorwerk, fundada el 1883, va passar d’empresa tèxtil a distribuir el popular robot de cuina que triomfa a Espanya

Com es fan els ous estrellats amb patates i pernil ibèric?

Com es fa el guacamole?

“Dormir en una cambra sense sostre em va permetre veure els estels”

Hi ha poques cuineres tan inspiracionals com la Najat Kaanache, una estrella mediàtica gràcies als programes televisius que presenta i a la seva reivindicació -amb un fort component feminista- de la cuina marroquina

< Anterior | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | Següent >

EDICIÓ PAPER 11/08/2020

Consultar aquesta edició en PDF