cuina

¿I tu, menges o mandukes?

Unides per la passió per la cuina, Paula Alós i Ada Parellada ens donen les seves receptes més personals per triomfar als fogons i també a la tele

Cinc estris de cuina que seran tendència el 2020

La casa de colors Pantone ha anunciat que el color blau clàssic estarà de moda l’any vinent

Com es fan les sablés (galetes) de carbassa?

Calamars farcits, la sostenibilitat gurmet

Estan en plena temporada, són saludables i recullen les preparacions del receptari tradicional

Com es fa el llobarro a la papillota amb mantega d’herbes i verdures?

Com es fa la pasta brisa de moniato ('yaki-imo')?

El repte de cuinar amb demència

Els pacients necessiten seguir fent allò que els agrada per reforçar la seva autonomia

Catifes, gramòfons i aspiradores, els avis de la Thermomix

La companyia alemanya Vorwerk, fundada el 1883, va passar d’empresa tèxtil a distribuir el popular robot de cuina que triomfa a Espanya

Com es fan els ous estrellats amb patates i pernil ibèric?

Com es fa el guacamole?

“Dormir en una cambra sense sostre em va permetre veure els estels”

Hi ha poques cuineres tan inspiracionals com la Najat Kaanache, una estrella mediàtica gràcies als programes televisius que presenta i a la seva reivindicació -amb un fort component feminista- de la cuina marroquina

Com es fan els panellets de pinyons?

Hummus de pèsols

Raves i coliflor envinagrats

Arròs negre de sípia

Pa de pessic de xocolata blanca

Rossinyols a la papillota amb morro de porc Duroc

Sandvitx de mousse de xocolata gelada

Els esmorzars de forquilla també són per a l’estiu

Rostits, amanides, coques i truites de verdures són algunes de les propostes per encarar les jornades de sol

Una guanyadora de ‘MasterChef’ farà un espai de cuina al Super3

Paula Alós presentarà 'Manduka', que s'estrenarà al setembre

Tast a la Rambla: torna l’aparador de la millor cuina de Barcelona

La cita, que enguany durarà cinc dies, amplia l’oferta gastronòmica amb nous restaurants

Què prefereixes: fricandó o sushi?

Són plats incomparables, però el debat entre tradició i modernitat els fa rivalitzar a les cartes dels restaurants

Arròs d’ibèrics

Entre la família i la cuina, la cantant Beth Rodergas se sincera en el seu primer llibre

'Nyam!' és el llibre de receptes i anècdotes personals de la cantant manresana  

La truita de patates... amb ceba o sense?

Les controvèrsies a la cuina són sonades i apassionants. Comentem amb diversos cuiners algunes de les polèmiques més conegudes

Carme Ruscalleda: "Catalunya ha anunciat per fi que la cuina és cultura"

Una mostra al Palau Robert homenatja la trajectòria professional de la xef

'Fideuà'

Pop amb Parmentier de patata

< Anterior | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | Següent >

EDICIÓ PAPER 17/01/2020

Consultar aquesta edició en PDF