Cuina catalana

Com es fa el llobarro a la papillota amb mantega d’herbes i verdures?

Com es fan els panellets de pinyons?

Witty, la fusió de la cuina catalana i francesa en un espai únic (a Barcelona)

Alain Guiard renova la carta amb plats tan suculents com una crema d'eriçó amb tàrtar de vieira i alga

Els refugis de la cuina tradicional

Les fondes i els hostals acostumen a ser negocis familiars que han sabut conservar el seu receptari

Amanida d'escalivada

Hummus de pèsols

Raves i coliflor envinagrats

Keanu Reeves visita (i es menja!) Catalunya

Després de passar per l'Ametlla de Mar, va sopar ahir al restaurant barceloní Mr. Porter

Arròs negre de sípia

Pa de pessic de xocolata blanca

Rossinyols a la papillota amb morro de porc Duroc

Picada de xai amb fruites

Coca de recapte vegetal

Gastronomia i esnobisme

Vagin a qualsevol polleria i demanin un colomí, una pintada, una pularda, un pollastre de raça...

Coca de Sant Joan (versió salada)

Ploma ibèrica

Marc Gascons: "Si no cuinem amb productes de proximitat, ens quedem sense paisatge"

Els germans Gascons, dels Tinars, obren el restaurant Bell-lloc a Santa Cristina d'Aro

Com es fa el fricandó?

Lluç a l'estil Santurtzi

El xef David Andrés es posa al capdavant dels fogons del Via Veneto

El jove cuiner tanca una etapa a l'Àbac per dirigir la cuina de l'històric restaurant barceloní

Macarrons amb rostit

Bunyols d'espàrrecs

Quins són els tres plats que representen la cuina catalana?

Els canelons, el pa amb tomàquet i la crema catalana, segons l'empresa Deliveroo

'Fideuà'

Pop amb Parmentier de patata

Pastís de formatge amb Flor del Cadí

Pastís de mascarpone i maduixes

El pa amb tomàquet viatja pel món

La cuina catalana té capacitat per competir globalment, però no ha sigut fins fa poc que s’ha fet un lloc de la mà dels grans cuiners que han obert restaurants a fora

Truita lletja de bacallà

Crema de calçots amb bacallà, tempura i romesco

El restaurant El Dinou, de Vilanova i la Geltrú, està dirigit per la cuinera Núria Lucas, que aposta per la cuina de temporada, de proximitat i ecològica

< Anterior | 1 | 2 | 3 | Següent >

EDICIÓ PAPER 05/12/2019

Consultar aquesta edició en PDF