Cuina catalana

Una cuina nacional i evolucionada

'Las recetas de Julie' és una glopada d'aire fresc absolutament imprescindible

Com es fa l’hummus de faves tendres i menta?

Com es fan els calçots al vapor amb romesco de llimona i herbes?

Com es fa la crema catalana?

Com es fa l’arròs verd cremós amb rap i escamarlà?

Com es fan les carxofes en tempura?

Com es fa el tortell de Reis?

Ca na Toneta transporta la seva cuina d'arrel mallorquina a l'Hotel Casa Bonay

El restaurant de Caimari fa un stage fins al 21 de desembre a l'hotel barceloní

Com es fa el llobarro a la papillota amb mantega d’herbes i verdures?

Com es fan els panellets de pinyons?

Witty, la fusió de la cuina catalana i francesa en un espai únic (a Barcelona)

Alain Guiard renova la carta amb plats tan suculents com una crema d'eriçó amb tàrtar de vieira i alga

Els refugis de la cuina tradicional

Les fondes i els hostals acostumen a ser negocis familiars que han sabut conservar el seu receptari

Amanida d'escalivada

Hummus de pèsols

Raves i coliflor envinagrats

Keanu Reeves visita (i es menja!) Catalunya

Després de passar per l'Ametlla de Mar, va sopar ahir al restaurant barceloní Mr. Porter

Arròs negre de sípia

Pa de pessic de xocolata blanca

Rossinyols a la papillota amb morro de porc Duroc

Picada de xai amb fruites

Coca de recapte vegetal

Gastronomia i esnobisme

Vagin a qualsevol polleria i demanin un colomí, una pintada, una pularda, un pollastre de raça...

Coca de Sant Joan (versió salada)

Ploma ibèrica

Marc Gascons: "Si no cuinem amb productes de proximitat, ens quedem sense paisatge"

Els germans Gascons, dels Tinars, obren el restaurant Bell-lloc a Santa Cristina d'Aro

Com es fa el fricandó?

Lluç a l'estil Santurtzi

El xef David Andrés es posa al capdavant dels fogons del Via Veneto

El jove cuiner tanca una etapa a l'Àbac per dirigir la cuina de l'històric restaurant barceloní

Macarrons amb rostit

< Anterior | 1 | 2 | 3 | Següent >