Cuina catalana

Sobrietat i goig
| 06/01/2021
Tothom consumeix allò que coneix, de manera, diguem-ne, orgànica

Cuina catalana per menjar amb les mans: el nou concurs dels dimecres de TV3
Barcelona | 17/11/2020
Marc Ribas presenta 'Pop up xef', que explora la gastronomia dels pobles de Catalunya

Una cuina nacional i evolucionada
| 23/04/2020
'Las recetas de Julie' és una glopada d'aire fresc absolutament imprescindible

Com es fa l’hummus de faves tendres i menta?
BARCELONA | 04/04/2020

Com es fan els calçots al vapor amb romesco de llimona i herbes?
BARCELONA | 21/03/2020

Com es fa la crema catalana?
BARCELONA | 14/03/2020

Com es fa l’arròs verd cremós amb rap i escamarlà?
BARCELONA | 22/02/2020

Com es fan les carxofes en tempura?
BARCELONA | 08/02/2020

Com es fa el tortell de Reis?
BARCELONA | 28/12/2019

Escudella i carn d’olla
21/12/2019

Ca na Toneta transporta la seva cuina d'arrel mallorquina a l'Hotel Casa Bonay
Barcelona | 13/12/2019
El restaurant de Caimari fa un stage fins al 21 de desembre a l'hotel barceloní

Com es fa el llobarro a la papillota amb mantega d’herbes i verdures?
BARCELONA | 30/11/2019

Com es fan els panellets de pinyons?
BARCELONA | 31/10/2019

Witty, la fusió de la cuina catalana i francesa en un espai únic (a Barcelona)
Barcelona | 28/10/2019
Alain Guiard renova la carta amb plats tan suculents com una crema d'eriçó amb tàrtar de vieira i alga

Els refugis de la cuina tradicional
Barcelona | 27/10/2019
Les fondes i els hostals acostumen a ser negocis familiars que han sabut conservar el seu receptari

Amanida d'escalivada
BARCELONA | 19/10/2019

Hummus de pèsols
BARCELONA | 12/10/2019

Raves i coliflor envinagrats
BARCELONA | 05/10/2019

Keanu Reeves visita (i es menja!) Catalunya
Barcelona | 03/10/2019
Després de passar per l'Ametlla de Mar, va sopar ahir al restaurant barceloní Mr. Porter

Arròs negre de sípia
BARCELONA | 28/09/2019

Pa de pessic de xocolata blanca
BARCELONA | 21/09/2019

Rossinyols a la papillota amb morro de porc Duroc
BARCELONA | 14/09/2019

Picada de xai amb fruites
BARCELONA | 29/07/2019

Coca de recapte vegetal
BARCELONA | 27/07/2019

Gastronomia i esnobisme
| 11/07/2019
Vagin a qualsevol polleria i demanin un colomí, una pintada, una pularda, un pollastre de raça...

Coca de Sant Joan (versió salada)
BARCELONA | 19/06/2019

Ploma ibèrica
BARCELONA | 15/06/2019

Marc Gascons: "Si no cuinem amb productes de proximitat, ens quedem sense paisatge"
| 13/06/2019
Els germans Gascons, dels Tinars, obren el restaurant Bell-lloc a Santa Cristina d'Aro

Com es fa el fricandó?
BARCELONA | 08/06/2019

Lluç a l'estil Santurtzi
BARCELONA | 01/06/2019
EDICIÓ PAPER 06/01/2021
