Les millors fotos de fauna salvatge de l'any

image-alt

Imatge guanyadora del premi Lumix, del fotògraf Sam Rowley. Dos ratolins lluiten per una molla de pa, al metro de Londres.

image-alt

Elias Mugambi és un guarda de Conservació de la Vida Salvatge de Lewa, al nord de Kenya. Sovint passa setmanes lluny de la família cuidant rinoceronts orfes. Els joves rinoceronts són al santuari a causa de la caça furtiva o perquè les seves mares són cegues i no en poden tenir cura.

image-alt

Les condicions per fotografiar a l’arxipèlag noruec de Svalbard són extremes, on la vida salvatge s’ha adaptat al medi i a les seves temperatures de congelació. Francis de Andrés va capturar aquesta composició de rens àrtics blancs, que l'observaven tan encuriosits com encantadors.

image-alt

Al concurs hi han participat 48.000 professionals i amateurs de cent països. Aquesta imatge de dos jaguars amb una anaconda forma part de la selecció final.

image-alt

Amb cinquanta-cinc anys al darrere, Wildlife Photographer of the Year és un aparador de la millor fotografia de natura del món. El concurs és organitzat i desenvolupat pel Museu d’Història Natural de Londres. A la foto, els orangutans que s'utilitzen en espectacles degradants al Safari World de Bangkok

El 2017 en 50 imatges